Hvordan at rengøre Mitsubishi Split klimaanlæg

February 4

En split klimaanlæg enhed har en vægmonteret enhed på indersiden af et hus eller lejlighed og en udendørs enheden til at tage i luft og afkøle sig. Den indendørs enhed kun dispenserer luften, så det kører stille og roligt. (Se Reference 1) En Mitsubishi split a/c enhed behov rengøring for at forblive i arbejde tilstand, som andre sådanne enheder. Filter rengøring er den største overvejelse for enheden. (Se Reference 2)

Instruktioner

•Fjern Mitsubishi frontpanel split klimaanlæg. Fugt en klud og tørres af panelet for at fjerne noget støv eller snavs oprustning på den. (Se Reference 2)

•Tag luftfilter fra enhed ved at trække den lille håndtag. Vakuum filter til at fjerne støv, overflade. Blød filteret i en opløsning af 1 tsk mildt rengøringsmiddel og varmt vand i 10-15 minutter. Skyl det med rent vand, indtil filteret kører ren. Lad det luft tørre i skyggen, før du placerer det tilbage i enheden. (Se Reference 2)

•Tag rengøring luftfilter. Blød filteret i en opløsning af 2 tsk mildt rengøringsmiddel med varmt vand i 15 minutter. Skyl luftrensning filter med rent vand. Lad det luft tørre i skyggen, før du placerer det tilbage i split-enhed. (Se Reference 2)

•Udskift frontpanelet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com