Hvordan at rengøre Nappa læder

March 31

Hvordan at rengøre Nappa læder

Nappa læder er smukke, og med den rigtige pleje kan det være ganske holdbare. Selv så er det vigtigt for alle, der ejer nappa lædersko, tilbehør eller andre elementer, der skal tage sig af det ordentligt. Denne særlige læder er lavet af det øverste lag af kalveskind, gedeskind eller fåreskind. Fordi denne øverste lag af læder er meget sart er det vigtigt at give det den omhu, det har brug for.

Instruktioner

•Spray din nappa læder med en vandkvalitet og plette brandhæmmende, så snart du sætter varen hjem. De sarte huder bruges til at lave nappa læder kan blive alvorligt beskadiget af vand, og de har tendens til at pletten let så godt. Sprøjtning af læder med en bejdse og vand beskytter vil reducere chancerne for, at den fine læder vil blive beskadiget.

•Rengør nappa læder med jævne mellemrum ved hjælp af en gummi - eller gum-baserede skocreme. Sørg for at matche farven på polsk til farven på læderet så tæt som muligt--ved hjælp af en polsk, der er for mørkt kunne resultere i permanent farvning af Skjul. Også undgå brug af voks-baserede polermidler og rengøringsmidler--disse rengøringsmidler kan beskadige fine nappa læder.

•Condition din nappa læder med en lanolin-baseret produkt. Ved hjælp af en lanolin-baseret produkt vil beskytte læderet og bidrage til at låse i farven. Konditionering læderet, så snart du sætter din nappa læder hjem, og gentage disse behandlinger mindst en gang hvert par uger, er den bedste måde at holde din fine læder ser som ny.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com