Hvordan at rengøre og affedte køkken komfur

January 31

Rengøring køkken komfur vil tage lidt knofedt, især hvis det ikke har været rengjort i et stykke tid. De største udfordringer er tørret splatters, forkullede spild og fedt rester.

Instruktioner

•Tag brænder caps, riste og kontrol drejeknapper på gas komfurer. Slippe dem i en spand fyldt med varmt vand og flydende sæbe. Soak i ca fem minutter og tørre hver vare ren med en svamp. Skyl med frisk vand og luft tørre. For elektriske komfurer, suge alle de samme dele undtagen dem med tilknytning til brændere. Disse er normalt selvrensende, men en fugtig klud kan også bruges på dem.

•Rengør komfur. Bruge et ikke-slibende skrubbe svamp dyppet i varmt vand og en flydende renere. Ekstra opmærksomhed er nødvendig for lysende pletter, især omkring brændere. Skyl med rent vand og luft tørre.

•Aftør kontrolområder. Bruge en våd og sæbevand svamp eller klud. Skyl, lufttørre og derefter samle alle dele til komfur.

•Få slippe af tørrede ovn udslip. De kan føre til ubehagelige lugte og kan forårsage røg hver gang ovnen bruges. Selvrensende ovne, indstille en tidsplan at køre cyklus på ugentlig eller månedlig basis, afhængigt af hvor ofte ovnen bruges. Hvis det ikke er selvrensende, først fokusere på de værste pletter. Brug en metal spatel og chip væk løs stykker. For hårde områder, spray med fuld styrke ammoniak og lad sidde i ca. fem minutter. Dække pletter med bagepulver og tilsættes nogle dråber af hvide eddike. Områderne vil boble. Efter et par minutter, tørre pletter væk med en klud eller svamp. Vask med rent vand.

•Rengør dør glas. Enhver bagt på spild kan rengøres med de samme ingredienser. Efter aftørring områder ren, brug en nonabrasive skrubbe pad til at fjerne eventuelle rester. Skyl med en våd klud eller svamp og tørre med et stykke køkkenrulle. Også skyl og tør ydersiden af glasset.

Tips & advarsler

  • Forebygge fremtidige messer ved at dække ubrugte brændere med puljen låg eller brænder dækker. Brug aluminiumsfolie til linje ovn reoler under elementer, der drypper under tilberedningen. Når ovnen spild opstår, hurtigt drys område med salt. Efter afkøling, vil udslippet løsne med en spatel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com