Hvordan at rengøre ovnen brænderen dryp pander

October 30

Hvordan at rengøre ovnen brænderen dryp pander

Når din ovnen brænderen dryp pander er en rod de kun blive værre med tiden og kan forårsage brand. Her er et par tips til at få selvom hård dryp pander ren.

Instruktioner

•Først sættetid din dryp pander i rigtig varmt vand og tilsætte kalk væk (sætte så meget som du føler din dryp pander skal, jeg ville sige om en 1/4 kop for beskidt og lidt mere for virkelig beskidte). Lad denne suge enten natten over, hvis du ikke har kæledyr eller børn, der komme ud af sengen om natten eller i ca 2-3 timer i løbet af dagen, når det kan overvåges.

•Når dette gøres snavs på dryp pander bør være blødes op nok til at få nogle, hvis ikke det meste af det ud med en metal scratcher. Så bruger jeg AJAX med min metal skraber at få godt fat på snavs og krat virkelig hårdt.

•Hvis AJAX ikke får alt off tænde din ovn til 400 grader og lad forvarme. Når ovnen er forvarmet kan du nu rydde både din dryp pander og indersiden af din ovn. Du så spray bare renere på dryp pander og hele indersiden af ovnen hvis du ønsker. ADVARSEL! Ovnen renere er meget stærk så være sikker på du har en maske og det er en nice nok dag at have et vindue krakket. Du ønsker ikke at ånde det i. Forlade dryp pander i ovnen i ca 30-45 minutter. Hvis du lader dem i en time, der ok til og bagsiden af din ovn renere kan kan det også foreslå et længere tidsrum.

•Når din dryp pander er færdig i ovnen du nu kan vaske dem i varmt sæbevand og igen hvis de stadig ikke er ren jeg ville gentage ovn processen endnu en gang. Hvis din dryp pander er ekstremt dårlige, de kan aldrig helt blive mousserende ren igen men for de flestes vedkommende du får dem tæt, og dette vil sørge for en brand ikke starter gøre for at opbygge.

Tips & advarsler

  • Ovn renere er ikke at blive pustet i så være sikker på at åbne et vindue og bære en mund og næse maske. Eller binde et lommetørklæde omkring dit ansigt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com