Hvordan at rengøre & reparere karburatorer på Briggs & Stratton små motorer

March 26

Hvordan at rengøre & reparere karburatorer på Briggs & Stratton små motorer

En karburator blander brændstof med luft og sender denne blanding ind i en motor til at være antændt af et tændrør, som drev stemplet og producerer motoreffekt i en forbrændingsmotor. Problemer med karburatoren kan manifestere sig på mange måder, herunder motoren starter ikke, tomgang lavt, tomgang højt, sputtering, døende og producere sort røg udstødning. Ordentlig karburator rengøring og vedligeholdelse kan løse mange motorproblemer eller kaste lys over den egentlige årsag til problemet.

Instruktioner

•Kontrollér luft-flow til karburatoren. Fjerne luft-filter dækning og luft filterpatron. Look for snavs, snavs og olie, der kan tilstopning luftfilter. Inspicere stien fra filtret ind i karburatoren for eventuelle blokeringer eller snavs hober sig op. Fjerne eventuelle fremmedlegemer.

•Rengør luft filter med en butik vakuum eller erstatte det med en ny. Spray karburator renset på metaldele inde i karburatoren. Sørger for choker plade og gashåndtag bevæge sig frit uden stikning. Sprøjte dem med renere.

•Tag brændstof linje fra brændstoftanken og kigge efter blokeringer i linjen. Forsigtigt blæse gennem linjen (være omhyggelig med ikke at sluge eller inhalere noget af brændstoffet). Hvis brændstoffet bevæger sig let gennem linjen, er der nogen blokeringer. Hvis du er nødt til at blæse hårdt er der blokeringer. Skylle ud brændstof linje ved at blæse blokeringen eller erstatte det, hvis du ikke kan løsne blokken.

•Fjern gnisten stik og inspicere plug for forkulning eller fugt. Hvis karburatoren kører for rige (for meget brændstof i brændstof-luft-blandingen) kan der være fugt forladt omkring tændrøret. Forkulning angiver ufuldstændig forbrænding på grund af for meget luft i blandingen.

•Juster luft-brændstof blanding ved at dreje tomgang skruen. Først Saml motoren brændstof linje, tændrør og luftfilter (hvis der ikke hindrer deres adgang til tomgang skruen). Drej tomgang skruen med uret indtil nålen rører bare sædet, så skru den mod uret mellem én og to omgange. Start motoren og lad den køre i fem minutter til at varme op. Juster tomgang skruen med uret og mod uret indtil motoren begynder at aftage (i hver retning) derefter dreje skruen tilbage til stedet i midten. Hvis du har en omdrejningstæller kan du bruge det til at teste hastigheden på motoren. Det bør rotere på 1750 RPM.

Tips & advarsler

  • Bruge karburatoren fejlfinding guide (Se ressourcer) til hurtigt at identificere problemet med din Briggs og Stratton karburator.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com