Hvordan at rengøre Restaurant sengetøj

June 30

Hvordan at rengøre Restaurant sengetøj

Restaurant sengetøj kan være sprød og hvide eller farvede afhængig af indretning og stil af den enkelte restaurant, men uanset hvilken farvesammensætning oprettelsen har valgt, en ting alle restauranter har til fælles er behovet for at holde sengetøj, frisk og plet-fri. Daglig rengøring og hvidvaskning af tage deres vejafgift på ethvert stof, men lære at behandle linned omhyggeligt vil forlænge dens levetid og holde det i top restaurant tilstand.

Instruktioner

Pletfjerning og vask

•Treat pletter så hurtigt som muligt med en passende pletfjerner. For eksempel, te og kaffe pletter kan behandles ved at hælde kogende vand igennem pletten, og tomat, frugtsaft eller kødsaft kan behandles skylles i koldt vand. For andre pletter, såsom chokolade, kan en før vask være nødvendigt med en pletfjerner, der indeholder enzymer.

•Læg restaurant sengetøj til vaskemaskine, undgå overbelastning maskinen. Linned skal have plads til at bevæge sig frit i vandet. Kontrollere hvidvaskning af etiketten på dugen eller servietter til at bestemme den korrekte temperatur og sat vaskemaskinen i overensstemmelse hermed.

•Tilføj en ilt-type blegemiddel for at hjælpe blege sengetøj, eller hvis vask farvede restaurant sengetøj, bruge en blid rengøringsmiddel, der er formuleret til brug med farvede elementer.

•Rinse den sengetøj grundigt at fjerne alle spor af vaske-og rengøringsmidler eller blegemidler. Fjern fra maskinen, når cyklussen er færdig og sat til tørre uden at vride. Hvis elementer af linned har blevet fordrejet i vask, trække eller strække dem tilbage i form.

Tørring og strygning

Hæng sengetøj i den åbne luft tørre. Hængende linned i lyse sollys vil bidrage til at afblege stoffet og forhindre gulning.

•Skabe restaurant linned tilbage inde før det er knogle tør. Linen har en naturlige fugt indhold af mellem 6 og 8 procent og bliver opsuget fugt fra luften, hvis det er tilladt at tørre ud over dette punkt. Linned, der er for tørt bliver stive og sprøde.

•Indstil jern på en medium varme jern derefter restaurant sengetøj af første sprøjtning med stivelse derefter strygning ud folder. Stiv struktur lidt med stivelse hjælper når folde servietter til udarbejde figurer. For store duge, rulle linned over et bord sat bag strygebrættet at forhindre stoffet hober sig op og krølning på gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com