Hvordan at rengøre & Sand en træ Finish

November 24

Hvordan at rengøre & Sand en træ Finish

Finish på et stykke træ møbler med til at bestemme karakteren af stykket. Du kan ændre udseendet af dit træ møbler ved at ændre finish. Det første skridt i at gøre dette rengøring og slibning gamle færdig så at en ny frakke af maling eller pletten kan overholde møblet. Bruge de samme metoder, når du lakering eller maling andre træ overflader som træ trim.

Instruktioner

•Mix en opløsning af vand og mild husstand renere i en spand. Bruge en del af 1 kop renere at 1 gallon vand. Dyp en klud i spanden og vride ud overskydende vand. Gå over træet at fjerne løst snavs, og derefter tørre træ med en klud skyllet i rent vand. Tillad træet at tørre.

•Sno et stykke af 100-sandkorn sandpapir omkring en slibning blok. Sand træ med glat, selv slagtilfælde. Stoppe hver par minutter for at tørre væk støv fra slibning med en fugtig klud.

•Aftør træ med en tack klud. Wrap et stykke af 120-sandkorn sandpapir omkring en slibning blok. Sand træ med glat, selv slagtilfælde. Stoppe hver par minutter for at tørre væk støv med en fugtig klud. Stop når træet har været ensartet slebet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com