Hvordan at rengøre Selenite

May 12

Selenite tager sit navn fra det græske ord for månen. Også kendt som månesten, er selenite en form af gips. Stenene er almindeligt klart for gennemskinnelige men kan indeholde lys nuancer af forskellige farver. Selenite er blevet fundet på alle kontinenter undtagen Afrika og Antarktis. Det er oftest placeret i USA og Europa, ifølge hjemmesiden Mineral Data. Rengøring selenite prøver kræver kendskab til mineralske og nogle grundlæggende materialer.

Instruktioner

•Wash mineralske modellen med varmt vand. Ikke alle materialer vil vaske af med vand, men altid starte med de simpleste løsninger.

•Rengør selenite med en blød børste. Brug ikke metal wire børster; metallet er sværere end selenite og vil ridse modellen. Ved hjælp af en tandbørste sammen med varmt vand og mild sæbe kan fjerne nogle overflade snavs eller olier, der har samlet sig på selenite under håndteringen.

•Pry løs eventuelle større overflade elementer. Bruge et kileformet stykke træ eller bambus til at forsøge at lirke fremmede materialer fra selenite. Træ og bambus er blødere end selenite og vil ikke ridse prøven.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com