Hvordan at rengøre Sisal gulvbelægning

October 23

Sisal er en plante, der er hjemmehørende i både Sydamerika og Afrika. Sisal planten er meget stærk, hvilket gør det et ideelt materiale til brug i produktion af tovværk, gulvbelægning og endda tøj. Sisal er et naturligt forekommende materiale gør planten og dens mange bruger miljøvenlige. Tæpper, der er vævet af sisal kan give hjem en naturlig skønhed, og er nem at passe. Der er flere forskellige måder i hvilke sisal Gulvbelægning kan rengøres afhængigt af arten og sammensætningen af pletten.

Instruktioner

•Vacuum sisal gulvbelægninger som en del af en plan for regelmæssig vedligeholdelse. Små partikler af snavs kan falde igennem vævningen af sisal tæppe. En støvsuger, der bruger en stiv børste og en stærk sugestyrke fjerner snavs uden at skade fibrene af tæppet.

•Blot flydende pletter fra en sisal gulvbelægning så snart de opdages. Brug en hvid køkkenrulle eller en klud til at undgå farvning din sisal tæppe yderligere.

•Sæt et lag af majsstivelse på toppen af en vand bejdse, der har trængt en sisal tæppe, efter du har renset overskydende væske fra de øverste fibre. Lad majsstivelse absorbere resten af vandet i mindst et par timer, men helst natten over. Vakuum den overskydende pulver ud af tæppet.

•Rengør solid noget ud af sisal gulvbelægninger ved at fjerne så meget materiale som muligt. Bruge dine hænder eller smør kniv (eller hvilken som helst kedelig, ikke-savtakket kniv).

•Sponge sisal tæppe pletter der fortsat med en blanding af vand og et par dråber skålen vaske, og sørg for at ikke mætte materialet. Fedtet pletter kan være nødvendigt at fjernes med et par klatter af en råolie-baseret rensevæske i stedet for fad vaskemiddel.

•Tillad din sisal gulvbelægning til luft tørre hvis dagen er varm og tæppet vil tørre hurtigt. Køligere vejr kan ringe til ved hjælp af en fan at tørre området mere effektivt. Sisal kan warp hvis venstre våd i for lang en periode.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com