Hvordan at rengøre superlim

March 18

Hvordan at rengøre superlim

Ulykker sker når du bruger Super lim (eller Krazy lim, som bruger den samme stærke selvklæbende). Det kan ende på en bordplade, tæller eller et stykke stof. Da Super lim er et holdbart og stærke lim, og obligationer inden for få sekunder en gang udsat for luft, kan det virke som en umulig opgave at fjerne den. Heldigvis, med en lille smule tålmodighed og de rigtige værktøjer, kan du være i stand at rense og fjerne Super lim fra de fleste overflader.

Instruktioner

•Wait indtil Super limen er tør. Sættetid en bomuld vatpind eller køkkenrulle i acetone-baserede neglelakfjerner. Sæt den på Super lim og lad det trække et par minutter. Hvis den Super lim er på en overflade, stof, teste neglelakfjerner på et iøjnefaldende sted først for at se, hvis det forårsager stof til at misfarve. Spring til trin tre, hvis du beslutter ikke at fortsætte med denne metode.

•Scrub væk Super lim med en tandbørste. Hvis limen er på hårdt underlag, forsigtigt skrabe det væk din negl eller skraber. Du skal muligvis Gentag disse to trin, indtil alle lim er fjernet.

•Brug fint sandpapir eller en emory bestyrelsen Hvis limen forbliver. Gøre så forsigtigt, så du ikke skader overfladen eller stof.

•Rengør stoffet eller overflade når du er færdig. Stof, behandle området med en pletfjerner før smide det ind i en vask eller vaske det i hånden (pr. etiket instruktioner).

•Kontrollér pletten før placere stoffet ind i tørretumbleren. Du skal muligvis gentage nogle skridt eller bruge Goo gået eller Super lim opløsningsmiddel sælges i håndværk butikker.

Tips & advarsler

  • Dry-Clean-Rengør kun eller følsomme stoffer som silke, tage varen til en professionel renere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com