Hvordan at rengøre udendørs træ fyrretræsmøbler efter slibning

April 5

Hvis din udendørs træ fyrretræsmøbler har været vejrlig elementerne, så, at det kan kigger lidt værre for slid. Du kan rydde op ved slibning det, men du bliver nødt til at rense efter du har slebet for at låse i din nye, smukke udseende. Den bedste måde at rense udendørs fyrretræ er ikke at bruge vand overhovedet. Du skal bruge bestemte stoffer alt efter hvad dine planer er for træ, når det er rent.

Instruktioner

•Aftør ned fyrretræ med terpentin. DAB klud i en lille kan af terpentin, gnid derefter ned møbler. Tør ned møbler kommer med korn. Sørg for at bruge masser af terpentin. Dette er den bedste måde at rense træ hvis du vil male møbler med en træ pletten næste.

•Wash møbler med denatureret alkohol. Blød ene ende af din rag i denatureret alkohol. Tør ned træmøblerne. Sørg for at dække alle vinkler af møbler, top og bund. Dette er den bedste forberedelse, hvis du planlægger at male møbler, når det er rent.

•Få et naturligt look med linolie. DAB din rag i linolie og aftørre den slebne pine. Hørfrø olie vil bringe ud af kornet, samt vandtæt træ, hvilket gør for en dejlig naturligt look.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at male møbler, så en sand sealer vil hjælpe malingen gå jævnt. Anvende det efter du har renset træ med denatureret alkohol.
  • Du bør bære handsker for at beskytte din hud mod disse kemikalier. Rense møblerne i et godt ventileret område.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com