Hvordan at rengøre Vinyl havemøbler

July 1

Vinyl havemøbler er vandtæt, hvilket gør det til et populært valg for udsmykning af dæk eller pool område af dit hjem. På grund af typen af brug vinyl græsplæne møbler ser (svømmere tager en pause, solbadere slapper af på en varm sommerdag, mudrede børn galavanting omkring), stole og andet tilbehør skal rengøres ofte. Rengøring vinyl græsplæne møbler ikke blot holder bakterier i skak, men beskytter også materialet mod skader.

Instruktioner

•Aftør ned din vinyl havemøbler på en regelmæssig basis med en blød klud eller svamp og almindeligt vand. Dette kan gøres dagligt eller ugentligt, afhængigt af hvordan tunge brug dine møbler får. Regelmæssig rengøring kan medvirke til at reducere snavs og olie opbygge.

•Fyld en spand med varmt vand og et par sprøjter skålen vaske. Ren din vinyl møbler med sæbevand blandingen, når du opdager jorden-i snavs eller andre pletter på vinyl. Skyl møbler med din haveslange.

•Tackle skimmel og meldug af rengøring vinyl møbler med en løsning af lige dele af blegemiddel og vand. Teste løsningen på undersiden af en stol for at være sikker på, at farven ikke ændres.

•Anvend en højtryksrenser til at fjerne meget genstridige pletter. Denne metode kan ikke være muligt at bruge på ældre møbler, der er begyndt at vise sin alder. Trykket kan skade de strukturelle elementer af vinyl og ramme endnu mere.

•Pat dine møbler tør med et håndklæde eller lade det lufttørre i solen.

Tips & advarsler

  • Prøv at undgå nogle af de potentielle farvningen, der opstår med vinyl møbler ved indsættelse "håndklæde regel." Spørg din familie, venner og andre gæster til at nyde sig selv, men at lægge et håndklæde på vinyl græsplæne stole, før de læne sig tilbage. Håndklæde fungerer som en sikkerhedsbarriere til nogle af de olier (både naturlige og fra sunblock produkter) fra beskadige dine møbler.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com