Hvordan at reparere den Metal rangle i Frigidaire affinitet

October 1

Lyden af metal raslende i din tørretumbler Frigidaire skyldes enten til mønter inde i vingen eller løshed af vingen. Vingen er "V" form pagaj inde tørretumbler tromlen. Loose change nogle gange gør sin vej mellem vingen og tromlen og ender fanget inde i vingen. Skruerne sikring af vingen kan også arbejde løs, hvilket gør vingen løs inde i tromlen. At fjerne den metal rangle i en Frigidaire affinitet tørretumbler kræver nogle demontering af tørretumbler kabinettet.

Instruktioner

•Tag Frigidaire affinitet netledningen fra stikkontakten i tørretumbler. Få fat i begge sider af tørretumbleren og trække det 2 fødder væk fra væggen.

•Fjern fire skruer sikring tilbage flange i det øverste panel til bagsiden af tørretumbleren bruger en møtrik driver. Lift bag på toppanelet lidt og skub det tilbage indtil det udgivelser fra kontrol-konsollen. Sæt det øverste panel ud af vejen.

•Ansigt på forsiden af affinitet og åbne tørretumbler døren. Rotere tørretumbler tromlen med hånden, indtil vingen er på toppen af tromlen.

•Look inde i top af tørretumbler kabinettet og Find de to skruer på toppen af tromlen sikring af vingen. Fjern skruerne med en stjerneskruetrækker. Nå inde i tromlen og få fat i midten af vingen. Trække baffel mod forsiden af tørretumbleren. Dette afbryder fanerne fra tromlen og frigiver vingen.

•Træk baffel ud af affinitet tørretumbler tromlen. Fjerne alle mønter eller andre objekter fra indersiden af vingen. Inspicere vingen for bøjninger og rette dem med et par nål næse tænger.

•Sæt baffel i tørretumbleren med fanerne peger på bagsiden af enheden. Placer faner af vingen mod indersiden top af tromme foran slidsede hullerne. Skubbe baffel mod bagsiden af tromlen, sliding tabs gennem slidsede hullerne.

Uddelingen baffel fra uden for toppen af tromlen med at fastholde skruer. Skub topdækslet på tørretumbleren indtil front cover sluser under læben på kontrolpanelet. Sikre den bageste flange til bagsiden af tørretumbler med de sikre skruer.

•Sæt ledningen i stikkontakten i tørretumbler. Tørretumbler skubbe mod bagvæggen i dens normale arbejdsposition.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com