Hvordan at reparere elektriske kredsløb

October 22

Beskæftiger sig med bolig elektriske kredsløb kan være potentielt dødelige; men at vide grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger og kredsløb procedurer til fejlfinding vil ikke kun holde dig sikker men kan hjælpe med at diagnosticere og løse nogle af de enklere elektriske elendighed. Der er særlige værktøjer til brug for kredsløbet test, såsom AC testere og multimetre; Det er også vigtigt at bruge dine sanser, på udkig efter forbrændinger eller flosser og duftende for brændt isolering.

Instruktioner

•Anvend en stikkontakt tester for at teste flere outlets tilsluttet et bestemt kredsløb. Hvis mere end én outlet svigter, så du kan have en afbryde tættere til circuit breaker. Dog er der kun en stikkontakt, der ikke fungerer korrekt, kan så reparation være tættere på forretningen selv. Dette vil afgøre, om du begynder fejlfinding og reparation af arbejder frem fra det elektriske panel eller ved at arbejde baglæns fra stikkontakten.

•Drej slukke for strømmen til din elektriske panel ved at vende de vigtigste afbryderen øverst og midten af panelet. De vigtigste magt i linjer vil stadig være varm på bagsiden af din elektriske panel; men alle kredsløb på resten af afbryderknappen er nu døde.

•Løsn den stikkontakt frontpladen. Undersøg ledninger tilslutninger på bagsiden af forretningen. Den sorte ledning skal være tilsluttet og skruet i stramt til messing side af forretningen, mens den hvide ledning skal forbindes til sølv skruen. Kontrollere, om jordledningen er forbundet til ground nut. Hvis nogen af disse ledninger er afbrudt, inspicere ender af ledninger for flosser og Tilslut dem. Hvis nødvendigt skære ledninger med en wire stripper, strip en ekstra 1-2 inches af isolering fra ledninger og Tilslut dem til stikkontakten.

•Undersøg bagsiden af det elektriske panel ved at skrue panelets frontplade med en skruetrækker. Brug en AC tester til Sørg for panelet er død. Hvis pennen lyser op på enhver anden del end hvor de main-i linjer er forbundet til de vigtigste afbryderen, ikke røre nogen dele af det elektriske panel og kontakte en professionel elektriker. Drej den vigtigste magt skifte tilbage på kort og bruge en AC testeren til at kontrollere ledningsevne af den varme bus bar og andre varme ledninger. Slukke de vigtigste afbryderen.

•Undersøg circuit breaker for afdeling kredsløb som du foretager fejlfinding. Snap effektafbryderen ud af sted fra den varme bus bar og sørg for at den varme ledning fra kredsløb tæt er tilsluttet effektafbryderen. Sørg også for, neutral og formalet ledningerne til kredsløbet er sluttet korrekt til de neutrale og jord bus barer på bagsiden af det elektriske panel.

•Udskift circuit breaker hvis det ser ud eller lugter af brændt plastik. Hvis den elektriske panel har for nylig oplevet en oversvømmelse eller overdreven fugt, eller Hvis effektafbryderen har tegn på korrosion, derefter afbrydere kan alle skal udskiftes. Hvis circuit breaker switch flops frem og tilbage uden modstand, har foråret inde effektafbryderen brudt eller er fejlbehæftet nødvendiggør breaker's udskiftning.

•Brug et multimeter til at kontrollere ledningsevne af de varme ledninger ved at røre sonder til enhver fuger langs kredsløbet pathway. Hvis leddene ikke gennemfører elektricitet, vil du nødt til at desolder eller skru wire møtrikken på fælles og tilslutte den igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com