Hvordan at reparere en aluminium AC linje

June 16

Klimaanlæg har mange dele, som kræver vedligeholdelse. Blandt dem er kondensatoren spoler, som skal rengøres regelmæssigt, samt afløb linje, som burde blive blæst ud hver fire til seks måneder. Nogle komponenter er bygget til at holde liv i enheden, som kompressoren og kondensatoren, mens mindre dele såsom aluminium linjer kan blive beskadiget gennem normale slitage. Reparere en aluminium AC-slangen er en forholdsvis simpel job.

Instruktioner

•Rengør aluminium AC linje med en stål uld pad. Skrub indtil den nøgne aluminium viser gennem og ingen snavs eller snavs forbliver på linjen.

•Den en propan eller acetylen fakkel. Lad det varme op i fem til syv sekunder, og hold det 4 til 6 inches fra aluminium AC linje. Varme aluminium linje af vinkede flammen op og ned, frem og tilbage.

•Melt aluminium flux svejse på AC linje hvor aluminium er revnet eller et hul er dukket op. Tillad aluminium flux svejsningen at dryppe på den ødelagte del af linjen aluminium. Det vil hurtigt reparere den kompromitterede del af AC-slangen og lappe det med en lignende farve.

• Lad aluminium flux svejsningen cool for cirka fem til 10 minutter, derefter gnid med en Mikrofiberklud til polske patch.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com