Hvordan at reparere en beskadiget lædersofa

March 23

Hvordan at reparere en beskadiget lædersofa

Reparation beskadiget læder på en sofa er en god ide at forhindre skader fra udvikler sig yderligere. Du kan reparere læder i sofaen med en læder reparation kit. Disse kits indeholder alle de komponenter og vejledning du skal reparere lædersofa. Hvis sofaen er fortsat grundlæggende i god stand end et hul, tåre eller brænde, er der ingen grund til at erstatte den. Holde en læder reparation kit tilgængelig er en smart idé for alle, der værdsætter bevare læder eller vinyl møbler.

Instruktioner

•Forbered overfladen af de beskadigede lædersofa. Brug saks til at skære off enhver flosset eller ru områder omkring skaden. Let tryk på saks fladt på beskadigede område og snip beskadiget materiale ud.

•Rengør rundt i området skal repareres med en fugtig klud. Gnide i cirkelbevægelser at løsne bygget op snavs og snavs.

•Undersøg din lædersofa til at bestemme, hvis skaden er en hul, skære eller brænde. Sætte en lille mængde af limen leveres med læder reparation kit i revnen for nedskæringer. Brug nok lim til at udfylde knæk. Opvarme området med en hårtørrer, holde den på en 30-graders vinkel, indtil limen bliver tarvelig, og tryk på læderet sammen.

•Applicer en lys frakke af filler, der er inkluderet i kit til huller og forbrændinger spatelen lukket inde i sættet. Lad tørre, eller brug en hårtørrer til at tørre reparation. Gentag med flere lys lag af fyldstof, indtil hullet er i niveau med den omgivende læder.

•Vælg farve i vejledningen farve, der kommer med kit til at finde den farve, der er det tætteste match til din læder, og bland efter farve guide.

•Applicer farvestof til det reparerede område ved hjælp af den svamp, der følger med sættet. Lad reparation tørre, og afgøre, om en anden anvendelse af farvestof er nødvendige. Hvis det er tilfældet, gentages op til tre frakker. Lad tørre mellem frakker.

Tips & advarsler

  • Da der er mange læder reparation kits på markedet, kan det være anmeldelser en god ide at kontrollere køber for at hjælpe med at bestemme, hvilke kit ville fungerer bedst for din situation. Tale med familie og venner, der har repareret læder og finde ud af hvad de anbefaler kit.
  • Det mest almindelige problem er at få en god farvematch. Det kan være umagen værd at prøve at blande flere farveeksempler til at få den nærmeste farvematch.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com