Hvordan at reparere en Campbell Hausfeld højtryksspuler

February 13

Campbell Hausfeld pres skiver ren terrasser, sidespor, biler og autocampere genstridige snavs, moss og andre svært at fjerne materiale. Reparation vaskemaskinen, hvis det begynder kører ru eller undlader at starte indebærer søger fælles tegn på problemer. Fordi skiverne fås med benzin eller elektriske motorer, gælder nogle trin ikke direkte til din bestemte model. Mange af de mest almindelige problemer er løst i hjemmet.

Instruktioner

•Kontrollér grundlæggende første. Sørg for, at slangen leverer skive med vand er lige og frie i snoninger, bekræfte vandet er tændt, og at enheden har nok benzin eller en fungerende forbindelse til en jordet stikkontakt. Ikke at gøre disse kontroller kunne forlade enheden ikke fungere.

•Træk slangen fra højtryksrensers inlet valve og skru Messing drejelig adapter. Indeni kortet er en metal skærm, der fanger snavs i vandlinjen. Rydde eventuelle blokeringer i en vask i varmt, sæbevand vand og skyl før genmonteres stykke til enheden. En obstruktion i vandforsyningen forårsager højtryksrenser til at køre ujævnt.

•Look for vand siver ud mens det er i brug. En af gummi sæler anvendes der forbinder vand rør kunne være tæret, forårsager et fald i vandtrykket. Find den rende kilde og erstatte den defekte segl. Der er en gummipakning i den modsatte ende af Messing drejelig adapter til skærmbilledet filter på slangetilslutning.

•Tag sparkplug ved at trække det gummibelagte tændkablet off toppen og dreje sparkplug mod uret med en sparkplug skruenøgle. Se efter tegn på rust eller tæring i stikket gnister enden. Hvis stikket beskadiges, tage det til din lokale hardware butik og bede om en identisk udskiftning. Installer den nye plug efter endt det næste skridt.

•Tag oliepinden, tørres det af med en klud, dyppe den tilbage i motoren og fjerne igen for at kontrollere det olie niveau. Top op motor med frisk SAE30 eller 10W-30 vaske olie gennem sparkplug åbning. Prøv at starte motoren igen. Manglende motorolie er ofte skyld, når enheden er svært at starte eller tomgang. Erstatte sparkplug og tænding kablet, når du er færdig.

•Tag luftfilter og Børst nogen tørrede blade eller andre vragrester fanget i materialet. Hvis der er en tåre i filteret, skal du købe en erstatning fra Campbell Hausfeld. En beskidt eller tilstoppet luftfilter er en almindelig årsag til motorproblemer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com