Hvordan at reparere en Electrolux dunk Switch

February 22

Hvordan at reparere en Electrolux dunk Switch

Electrolux dunk har en rocker-knap, der bærer med brug. Der er en switch knap på ydersiden af beholderen; nedenunder switchen er-knappen en plastik rocker, der sidder i en rille. Knappen Skift omdrejningspunkterne "På" og "Off" i denne groove. Parameteren Electrolux faktisk gør et klikkende lyd, når knappen klikker på eller off. Hvis der er ingen klik lyd, derefter rocker stykke skal udskiftes. Du kan høre en brækket stykke af rocker raslende rundt i dysen af vakuum. Foråret mekanisme under kontakten kan også forhindre parameteren i orden.

Instruktioner

•Skub ned på frigørelseshåndtaget til taske åbningen på beholderen og træk ud to kofangere inde i beholderen med tænger. Disse to kofangere giver dig adgang til den bageste boliger dunk tomrum. Fjern ikke motoren fra beholderen.

•VIP dunk tomrum så det ligger på sin side. Fjerne den forreste bag døren fra sit hængsel. Om nødvendigt, skrive ned hvordan til at sætte den tilbage på efter reparationen.

•Mærk for den fjederbelastede lockout skifte inde i beholderen. Kontakten sidder i den pose boliger; det ikke sidde på motoren eller på ledningen rewind. Seks Phillips skruer holde kontakten på plads. Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne fra taske boliger og switchen.

•Lift boliger og drej det i en 45 graders vinkel, maksimalt afstand til det kan gå, og kontrollere rocker for at sikre, det ikke er brudt. Kig på spring til at afgøre, om det er strakt, slidt eller mangler. Foråret for at kigge på er det U-formede foråret nedenunder knappen Skift ikke rocker foråret.

•Kontrollér rocker at se hvis det er brudt. Fjerne rocker fra boliger; fjerne rocker foråret samtidig med nål næse tænger. Du behøver kun tang til at fjerne foråret; Vippeknappen vil poppe ud forår på egen hånd. Brug en vatpind til at gnide nogle vaseline på den nye rocker, før du indsætter det i kabinettet. Vaselin smører plast, så det glider og slukker med lidt modstand.

•Reattach taske boliger ved at vende 45 graders vinkel, installere det tilbage til forsiden. Genanbring de to kofangere og front bag døren. Alle dele skal justere for vakuum til at arbejde. Hvis noget ikke passer ret, kunne det betyde, at den foregående stykke ikke var geninstalleres korrekt. Spore dit arbejde og Gentag om nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Før du rive skiftet ud, behøver Tryk på reset-knappen på dysen for at sikre Undertrykket blot nulstille.
  • Fjern ikke motoren fra beholderen. Du vil oprette en større hovedpine, hvis du gør.
  • Når du løfter taske boliger, være forsigtig med ledningerne. Ikke løfte huset så hårdt, at ledningerne trække løs fra motoren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com