Hvordan at reparere en flosset tæppe

December 4

Hvordan at reparere en flosset tæppe

Et tæppe kan flosse når den underliggende struktur er splittet eller brækket og kan ikke længere støtte tæppe tråde. Den bedste måde at afgøre hvordan at reparere tæppet er ved at undersøge tæppe om områderne omkring det beskadigede sted er stærk. Hvis en hel tæppe iført tynde og begynder at fray hele så kan det være tid til at på Pension tæppet. Hvis de omkringliggende materialer er i god form vil du have noget at lappe til med dit tæppe reparation

Instruktioner

•Rengør tæppet grundigt. Vakuum med en støvsuger og shampoo med et tæppe shampoo. Skyl og tørre fuldstændigt. Det er vigtigt, at farverne på tæppet tråde er så rene som muligt, når du matcher farverne med udskiftning tråde.

•Undersøg tæppe fra oversiden og undersiden. Nogle gange er en flosset sektion hvor tæppe tråde gnides væk men den underliggende opbakning stof er stadig intakt. Opbakning stof er undertiden ikke længere intakte og du skal udskifte den.

•Vælg en opbakning stof, der er så tæt som muligt på tråd vægten af den eksisterende tæppe. Bruge pincet til at fjerne eller løsne knuder 1/4 tomme langs hver side af afsnittet mangler stof. Male eventuelle løs tråd ender med nonfray eller lim til at forhindre yderligere flosser. Matche den opbakning stof sektioner sammen (arbejder på bagsiden af tæppet) og lim de overlappende områder med en stærk stof eller tæppe lim. Tillad lim til at tørre helt.

•Vælg tråde eller garn i farver, der matcher de eksisterende farver på tæppet. Garn eller tråde bør være af samme vægt og tykkelse som tæppe tråde.

•Match knude mønster og farvemønster af den eksisterende tæppe på din nye afsnit af tæppe. Brug både buede og lige nåle, efter behov. Trim trådene med saks til samme bunke højden som den gamle tæppe. Hvis nødvendigt, Udfør kanten af tæppet med en kant bindende søm eller med håndlavede frynser. Matche kant med den eksisterende tæppe.

Tips & advarsler

  • Undersøge resten af tæppe til små huller eller andre tegn på slid eller skader. Det er en god idé at gøre alle reparationer på samme tid, mens du har tråde og opbakning stof klar til at gå.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com