Hvordan at reparere en Frigidaire Gas tørretumbler

November 11

Frigidaire fremstiller et bredt sortiment af både gas og elektriske tørretumblere. Gas tørretumblere arbejde ved hjælp af elektricitet til at drive en tændsats, der varmer op nok til at antænde naturgas. Varme fra gas antændende bruges derefter til at tørre dit tøj. Slå tørretumbleren lukker kredsløbet, forstyrrer strømmen af gas og køler tændsats, fordi det ikke længere modtager strøm. Hvis din Frigidaire gas tørretumbler funktionsfejl, fejlfinde det selv at se, hvis du kan ordne det før du kan foretage en reparation opfordring til at spare tid og penge.

Instruktioner

• Kontroller tørretumbleren er at få magt. Gas tørretumblere stadig stole på elektricitet fungerer korrekt, fordi gas giver varme, men ikke faktisk magt vaskemaskinen. Sikre tørretumbleren er sat i, at stikkontakten fungerer og breaker er tændt.

•Undersøg switch på indersiden af døren. Tørretumbleren vil ikke fungere hvis tørretumbleren er åben som en sikkerhedsforanstaltning. Hvis parameteren dør er brudt, tørretumbleren altid registrerer døren som åben og virker som et resultat, før switchen er udskiftet.

•Træk ud lint skærmen og tomme det til en papirkurv kan for at sikre det er klar. Hvis skærmbilledet lint er fuld, tørretumbleren kan overophede og ofte slukker for sikkerhed.

•Undersøg tændsats hvis den hårtørrer er tumbling, men varme ikke. Tændsats er sandsynligvis brændt ud. Det er som regel i nederste forreste hjørne af tørretumbleren bag et adgangspanel inde i en kegle-formet rør. Åbn adgangspanelet og se hvis det lyser når ovnen er tændt. Hvis ikke, afbryde tørretumbler er magt og løsne de to ledninger fra tændsats, så du kan tilslutte en ny. Hvis tørretumbleren er ikke tumbling, men varmen virker, skal bælte og stjernehjul trisse sandsynligvis udskiftes.

•Kontrollér den tørretumbler udluftningsanordning sørge for der er ikke nogen træsko eller forhindringer i det mellem tørretumbleren og ydersiden af huset. Hvis der er, skal de ryddes inden dryer er tændt igen.

•Åbn op adgangspanelet tilbage til tørretumbleren når strømmen er afbrudt. Fjerne den termiske fuse inde i udstødnings kanalen og erstatte den. Det normalt er inde i en hvid bolig og er dækket med en sort harpiks. Tørretumbleren vil ikke fungere hvis sikringen er sprunget og sikringen kan ikke repareres.

•Lyt til motoren når den hårtørrer er tilsluttet, og du trykker på start-knappen. Hvis det kun hums uden at starte, har du sandsynligvis brug for en ny motor installeret.

Kortindgangsdør Frigidaire direkte på 800-374-4432 mellem kl 8: 00 og 8: 00 Eastern Standard Time hvis den hårtørrer ikke stadig fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Afhængig af din tørretumbler model, kan du har brug for en skruetrækker til at få adgang paneler åbne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com