Hvordan at reparere en jubilæum ur

May 8

Jubilæum ure har fundet popularitet som bryllup gaver, fordi de køre 400 dage uden at blive såret og kan vikles en gang om året på parrets bryllupsdag. Deres mest karakteristiske træk er et sæt af roterende metalkugler, der fungerer som et pendul. Hvis du ejer en af disse særlige stykker, denne artikel vil fortælle dig, hvornår og hvordan for at reparere det selv, og når du skal ansætte en professionel.

Instruktioner

Hvornår skal man gøre det selv eller hyre en professionel

•Vurdere sværhedsgraden og omfanget af den nødvendige reparation. Hvis du har nogen erfaring med små mekanik, er patienten og have en rolig hånd, kan du nemt at reparere uret suspension forår. Denne reparation er den billigste, nemmeste og mest almindelige til at gøre. Men hvis dit ur er meget værdifulde og du tvivler på din touch, tage det til en butik, ur.

Forpakket en reparation guide hvis du beslutter at reparere det selv. Finde en trinvis vejledning i rengøring, reparation instruktioner og fejlfinding tips og diagrammer til at hjælpe dig med at finde de passende dele til dit ur.

•Purchase reparation værktøjer og forsyninger eller en komplet reparationssæt. Oftest behov for leverancer omfatter suspensioner og nøgler i en passende størrelse til dit ur og noget dyrere blokke og gafler, som ofte er svært at finde på detailmarkedet. Få et ur hånd remover til udvinding hænder og gear uden skader. Køb en mikrometer at måle tykkelsen af forskellige fjedre og begge en precision skruetrækker sæt og nål næse tænger til at erstatte fjedre.

•Hire en kvalificeret ur reparatør, hvis skaden er mere kompleks end en bøjet eller manglende suspension forår. Spørg Hvis dit ur shop har en person på personale eller kan henvise dig til en person. Spørg dine venner og naboer til at anbefale den reparation person de bruger. Ansætte en person du har tillid til, der har ekspertise med dit brand eller type ur.

Reparere Suspension forår

•Indstil hvis suspension foråret bør ændres. Suspension foråret er et tyndt stykke stål i ryggen, der kører længden af uret. Hvis foråret er bøjet eller mangler, vil uret ikke køre. Fleste af jubilæum ure, der er defekt har skader på dette forår.

•IDENTIFY de fire stykker af suspensionen forår. Det første stykke er foråret, selv. Andet har foråret en messing blok på toppen, hvorfra hele foråret kroge og suspenderer. For det tredje er en messing blok på bunden af foråret som boldene tillægger. Den fjerde stykke er en gaffel vedhæftet fil i den øvre middelklasse del af foråret, der slår randen wire (den ledning, der stikker lige op fra escapement--den enhed, der regulerer uret bevægelse) og tilbage til at holde uret kører.

•Measure om foråret tykkelse med din mikrometer og Bestil en udskiftning forår. Hvis foråret mangler, find dit ur i reparation guide og bestille foråret opført med det. Hvis foråret er for tykke eller tynde så boldene ikke vil bevæge sig i det rette tempo, og uret vil ikke holde ordentlig tid. Trim længden af den nye forår til at matche den forhenværende sig og passe på ikke for at gøre det alt for korte eller lange ellers pendul kugler bliver for høj eller for lav til at rotere korrekt.

•Extract gamle foråret, som normalt er sikret til ur med en skrue gennem den øverste blok med en precision skruetrækker. Fjerne blokke og gaffel. Tillægger det nye foråret blokke og derefter holde blokken støt med nål-næse tænger mens du strammer det.

•Reattach forgaffel ved at skrue det til den nye forår, ligesom det blev skruet til den gamle. Hold foråret inde i uret at måle placeringen af hvor gaflen skal gå: fra den ideelle position, bør det kunne banke randen wire frem og tilbage med passende hastighed. Hvis placeret alt for højt, uret vil køre meget hurtigt.

•Rehang foråret inde i uret og følg dit jubilæum ur operatør guide til at tage en test kører. Hvis prøvningen ikke er vellykket, styrer stille uret tilbage i beat af omhyggeligt og forsigtigt indstillingsskrue på toppen af uret der pendulet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com