Hvordan at reparere en Kenmore Ice Cube Maker

December 14

Hvordan at reparere en Kenmore Ice Cube Maker

Kenmore is beslutningstagere køre tør for problemer med skala, men kan opstå problemer, hvis enheden var forkert installeret eller som dele blot slides over tid. Uanset om din ice maker er en enkeltstående eller en i fryseren model, er mekanismen dybest set det samme, bare på en anden skala. Afhængig af model, kan din ice maker komme med en garanti, dækker reparationer i op til fem år--Sørg for at du kender din garantistatus før forsøger eventuelle reparationer dig selv. Uautoriseret reparationer kan automatisk afkræfte de fleste garantier.

Instruktioner

Ikke producerer isterninger

•Kontrollér, at din ice maker er tilsluttet og at circuit breaker/lunte er operationelle. Hvis det er en fritstående model, Sørg for det er tændt. Hvis det er en model, i fryseren, Sørg for wire håndtag bar er i sænket position. I fryser enheder stoppe automatisk producere is når isen i bin piles højt op nok til at skubbe håndtaget, så hvis dette er tilfældet, tomt is bin. Også Sørg for at vandforsyningen er tændt.

•Kontrollér rumtemperaturen. Kenmore fritstående modeller vil kun producere is, når den omgivende rumtemperaturen er over 55 grader Fahrenheit.

•Tag maskinen, og sørg for vand inlet tube er sluttet korrekt til maskinen. Dette er de slange, der løber fra husets vandforsyning til maskinen. Sørg for, at forbindelsen er sikkert både på væggen og bag på maskinen, og sørg for, at det ikke er utæt. Hvis det utæt fra slangen, erstatte slange. Hvis det utæt fra en af forbindelserne, erstatte den defekte ventil.

•Kontrollér fylde røret for en ice blokering. Fjerne is bin for at få adgang til fyld tube-fryser-modeller. I begge modeller er denne åbning lige over hvor isen kommer ud. Hvis det er frosset, bruge en hårtørrer til at tø det, men vær omhyggelig med ikke at smelte plasten. Brug ikke en varmepistol.

•Look for ødelagte dele. Fritstående modeller, fjerne panelet service for nem adgang. Fryser modeller, fjerne hele plasthus at få adgang til mekanismen. I begge modeller, nogle små plastik dele såsom små gear og håndtag kan knække og enten forårsage en obstruktion eller gøre enheden mislykkes. Reservedele er tilgængelige fra Kenmore for enkeltstående is beslutningstagere, men for-fryser modeller, er det som regel nemmere og billigere at bare erstatte hele mekanismen.

Isterninger er små

•Kontrollér rumtemperaturen. Kenmore is beslutningstagere producere langt mindre is, når temperaturen er over 90 grader Fahrenheit. Kontroller de faktiske fryser kabinet er under 8 grader Fahrenheit på fritstående modeller.

•Kontrollér indersiden af ismaskinen for omfanget oprustning, normalt forårsaget af hårdt vand. Hvis du vil fjerne skala, anbefaler Kenmore Nu-Calgon nikkel sikkert ice machine cleaner. For at forhindre fremtidige omfanget oprustning, installere en vandfilter udenfor enheden.

•Tag maskinen, fjerne panelet service og vakuum i kondensatoren. Vakuum den køleskab kondensator-fryser-modeller. En blokeret kondensator øger temperaturen i indre af den enhed, får det til at producere mindre is.

•Kontrollér vandforsyning linje for træsko. Hvis linjen er tilstoppet, erstatte den. Kontroller vand indsugningsventilen for træsko. Hvis du ikke kan manuelt rydde tilstoppe, udskifte ventilen.

•Hold styr på hvor ofte termostaten cyklusser i den fritstående model. Den faktiske frekvens vil afhænge af dine indstillinger, men hvis det synes at være cykling på mere eller mindre ofte, og indstillingerne ikke har ændret sig, Udskift termostaten.

Lugt/smag/snavs i is

•Kontrollér sikker du fjernet alle emballeringsmaterialer før brug, herunder inden for bin, i gitteret opskæring og foran gitteret kondensator.

•Kontrollér, at der er ingen mad i ice bin. Mad kan overføre smag og lugt til is. Også, hårdt vand kan give en sjov smag--installere en ekstern filter, hvis du har særlig hårdt vand.

•Kontrollér interiøret i bin. Hvis det er snavset, at snavs vil indarbejde dine is og forurene det. Hvis du oplever sorte pletter i isen fra din fritstående model, inspicere den indvendige foring og belægning på bakken køling. Hvis den beskyttende belægning er iført, kan det kaste små sorte pletter. Udskift alle dele, der er berørt.

Tips & advarsler

  • Brug altid Kenmore reservedele lavet specielt til din model. Generisk dele kan forårsage skade.
  • Altid unplug maskinen før adgang til panelet service.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com