Hvordan at reparere en Kenmore køleskab håndtag

September 28

Kenmore køleskabe fås i fryseren-on-top modeller, side om side modeller, fransk dør modeller og fryser på bunden modeller. Mens døren og rum konfigurationerne er forskellige på alle disse modeller, har alle modeller håndtag på dørene bruges til at åbne og lukke rum. Håndtagene er enten plast eller metal, og er sikret ved hjælp af sæt skruer, der holder håndtagene på plads. Hvis håndtaget er løs, spænd sætskruen sikre håndtaget. Hvis håndtaget er brudt, skal du fjerne håndtaget og installere en ny.

Instruktioner

•Drej sætskruer, beliggende på dørhåndtaget der er tættest på midten af køleskabet, med uret for at stramme håndtagene. Sæt skruer er placeret på undersiden af under mount fryseren-dørhåndtag, eventuelt til din model.

•Drej sætskruer mod uret for at løsne døren håndtag. Når det er løs, løft håndtaget ud fastenerne.

•Stram fastenerne beliggende på køleskabsdøren ved at dreje sætskruen på indersiden af fasteneren med uret indtil stram.

•Installer et nyt dørhåndtag, eller erstatte den gamle dør håndterer hvis fastenerne nødvendige stramning, så sikre håndtag til døren ved hjælp af de sæt skruer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com