Hvordan at reparere en kølemiddel pres linje på et køleskab

August 8

Et kølemiddel pres linje er en kobber forsyningslinie, der leverer væske fra kondensatoren i køleskabet. Disse kobber linjer er afgørende for at holde køleskabet koldt. Over tid, disse kobber linjer kan blive beskadiget og skal repareres. Linjerne pres vil lække, hvis der er et hul i dem og skal repareres straks for at dit køleskab kan fungere.

Instruktioner

•Tag køleskabet så stopper kører. Træk det ud omhyggeligt fra væggen og Find kobberrør. Opstille jeres hænder over røret og finde ud af præcis hvor lækagen kommer fra. Hold en lille gryde under lækagen og lad alle vand drypper ned i gryden.

•Mark hver side af lækagen. Måle en tomme forbi hver side og markere cut placering med en sort tusch. Skåret ud den beskadigede rør med en rørskærer. Greb rørskærer omkring røret på enten mark og presse den sammen for at fastgøre røret. Gentag processen for de andre mærke på kobberrør.

•Match op af røret tykkelse du bare skære med en pipe ærme 1/2-inch tykkere. Rør ærme vil fylde i hullet på kobberledningen, som du bare skære og glide hen over rørene. Rens inde i røret linje fra hvor du bare skære den beskadigede stykke. Holde en ren klud ind i røret og fjerne noget, der kan tilstopning linjen.

•Skub kobber reparation ærme over rør på begge sider. Centrere røret over linjerne, så der er 1/2 tommer dækker rør på hver side. Tænd en propan torch og hold spidsen af faklen til en af leddene. Holde det på plads indtil nok smelter til at udfylde fælles.

•Bevæg propan fakkel til anden siden af ærmet og gentager den nøjagtige samme proces. Varm det op, indtil det smelter og danner ind i røret. Skub køleskab tilbage på plads, og sæt det i igen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com