Hvordan at reparere en konkret indkørsel

January 7

Hvordan at reparere en konkret indkørsel

Når revner udvikler på tværs af din konkrete indkørsel, kan du enten beskæftige sig med den skade det kan medføre at dine dæk, vælge en dyre indkørsel udskiftning eller gå billig DIY rute Nyasfaltering af din indkørsel overflade. Når du reparere din konkrete indkørsel, dække du de gamle beton med et tyndt nyt lag. De nye fortovet er formuleret til at være lige så stærk som gamle. Det binder sikkert med det gamle fortovet og dækker den lappet skader, gør det se ud som om du gik ruten ny indkørsel, men koster dig en brøkdel af de nye indkørsel omkostninger.

Instruktioner

•Rengør indkørslen ved hjælp af en højtryksspuler og en pH-neutral sæbe. Vaske bort alle skidt og snavs fra indkørslen begynder øverst og arbejde din vej nedad mod gaden. Skifte til et affedtningsmiddel løsning for enhver oliepletter, der kan interferere med det nye fortov. Skyl det overflade klart af alle rense med rent vand; lad derefter, indkørsel til at tørre helt, før du fortsætter.

•Få beton revner ved at udfylde revner med epoxy crack filler. Placer en tube fyldstof i en caulk pistol og skåret spidsen fra næsen af røret. Tryk på næsen af røret af fyldstof i knæk og tryk på udløseren på caulk pistol til at klemme fyldstof ned i revnen, overfyldte det lidt. Skrab langs toppen med en spartel og lad det tørre i 24 timer.

•Mark placering af kompensatorer krydser indkørslen ved at placere træ stakes på hver side af den fælles linje, så du kan genskabe linjerne ekspansion i det nye fortov lag. Hammer indsatserne i jorden for at sikre dem under fortovet udlægning.

•Drej et lag af epoxy limning limen over overfladen af indkørslen til at give en mellemliggende bonding agent mellem den gamle beton, og den nye. Limen vil give den nye betonoverflade til at flytte sammen med gamle. Dette vil forhindre revner og pauser fra formning på grund af jordens skiftende under indkørslen eller fra vejr-relaterede temperatur bevægelse. Brug en lav-nap paint roller for at anvende lim i overlappende rækker, der dækker hele overfladen.

•Tillad limen tørrer til en tarvelig tilstand. Limen skal være lidt klistret samtidig ikke optræder våd før du anvender nye asfaltbelægning materialet.

•Mix et parti af polymer modificeret cement coating i en trillebør, ved hjælp af en haven hakke. Følg producentens anvisninger på at blande belægningen.

•Pour belægning over limen dækket indkørsel starter øverst og arbejde din vej til gaden. Fordelt belægningen på indkørsel i rækker ved hjælp af en squeegee for at give et jævnt lag af mix en tomme tykkelse.

•Level spredning belægning med en murske, at fjerne enhver høj områder og fylde eventuelle huller i overfladen.

•Texture overfladen ved hjælp af en konkret kost. Træk kosten over hele overfladen af beton, Afslibning det op til at skabe en skridsikker high-trækkraft tekstur. Bruge murske for at genskabe linjerne ekspansion i det nye lag af fortovet på ekspansion linjer i gamle.

•Wait 24 timer for cement coating til at helbrede, og derefter forsegle det nye fortovet med en udvendig beton fugemasse. Fyld en hånd pumpe sprayflaske med fugemasse. Spray fugemasse over overfladen oppefra og ned, indtil det er helt dækket. Tillad sealer 48 timer tørretid før ved hjælp af indkørslen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com