Hvordan at reparere en læder interiør

April 3

Hvordan at reparere en læder interiør

Læder er holdbart materiale gør det tiltrækkende for indre af et køretøj. Når læder tårer eller flænger, udbedring af skaden kan være en vanskelig opgave. Små skader på læder interiør kan repareres derhjemme, men konsultere en professionel til at reparere stærkt beskadiget læder interiør.

Instruktioner

•Lille læder ridser og revner kan repareres ved at anvende en læder balsam eller den samme farve af skocreme. Læder rifter kan fastsættes ved at udglatte snag tilbage på plads med klar neglelak. Lappe huller mindre end 1 ½ inches ved at skære en cirkel omkring området med skarpe saks til at fjerne skarpe kanter.

•Kontrollér, en skabelon af det beskadigede område af æglæggende papiret over cirklen og spore det med en blyant.

•Klippe skabelonen ud og læg den på et stykke læder, der svarer til det eksisterende område. Skitsere skabelonen på læderet og skære med skarpe saks til at få patch.

Anslag dysefastgørelsen komprimere læder patch med glat hovedet med en hammer, så patch er den samme tykkelse som den eksisterende læder. Sted tøjet lim på bagsiden af plasteret og indstille patch i hullet, så patch overholder materiale nedenunder læderet. Placere en tung genstand over området hvis det er muligt og lad tørre.

Tips & advarsler

  • Placer klare neglelak over den lappet område, hvis det oplever en masse slid.
  • Lappet område kan være mærkbar.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com