Hvordan at reparere en mini Blind Wand

December 12

Hvordan at reparere en mini Blind Wand

Mini blinds, også benævnt persienner, er en fælles valg til vindue behandlinger, fordi de er holdbare og alsidig. Disse vindue behandlinger tilbyde en ren-foret design, der kan opfylde næsten enhver værelse style. Mini blinds er relativt lette at rengøre og er langvarig. En streng stigen systemet består med vandrette lameller og en tilt wand hjælpe justere lamellerne op og ned. Undertiden kan tilt wand funktionsfejl. Hvis dette sker, kan tilt wand muligvis repareres.

Instruktioner

•Tag blinds fra væggen beslag ved at trække den forreste del af parenteser frem til at frigive det og bringe blinds mod dig. Placere blinds på en flad arbejdsoverflade med tryllestaven opad.

•Carefully pop ud i slutningen caps fra stoftyper--tynd metal bar knyttet til toppen af blinds--med bladet på en flad-head skruetrækker. Den blinde mekanisme vil nu blive afsløret. Solidt skub tilt stang bagud med fingrene for at få det tilbage i position. Undertiden er tilt stang flyttet ud af sted. Tilt stang er knyttet til tilt wand. Skubbe endestykker tilbage på stoftyper og sætte blinds tilbage på væggen.

•Twist tilt wand sørge for blinds fungerer korrekt og reparationer arbejdede. Hvis blinds ikke stadig vippe, derefter gå videre.

•Twist tilt wand med fingrene i urets retning. På samme tid, fast slæbebåd ned på de strenge, der indeholder lameller. Dette bør låse tryllestaven og tillader dig at vippe blinds.

•Installer en ny tilt wand hvis de tidligere reparationer ikke virkede. Høre den blinde producenten for at få den rigtige reservedel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com