Hvordan at reparere en mobiltelefon med vandskader

January 10

Uanset om du spilder en lille smule af din kaffe på din mobiltelefon eller drop det i en swimming pool, er din telefon i fare for at blive ødelagt ikke kan repareres. Dog kan du tage skridt til at modvirke effekten af selv de værste vandskade på din mobilenhed, hvis du handle hurtigt. Mens det kan være fristende at sprænge din våde telefon med varm luft tørre kan det ud hurtigt, dette forårsage mere skade, så undgå at bruge varme.

Instruktioner

•Shake din mobiltelefon og tørre udenfor tør med et absorberende håndklæde. Slide åbne tilbage og fjerne batteriet, så tør på indersiden af batterihuset med et håndklæde. Fjern SIM-kortet, hvis du har en.

•Blow tørre din mobiltelefon med stuetemperatur luft ved hjælp af en komprimeret luft kan eller våd-tør støvsuger. Hvis du ikke har disse elementer på side, bruge en føntørrer sæt til den laveste indstilling, og gør ikke holde det for tæt på telefonen. Hvis din regelmæssig støvsuger har et "slag" indstilling, vil dette også tilstrækkeligt, så længe luften ikke er varm. Fokusere blast på alle åbninger, herunder de steder, hvor jer stik i din oplader eller hovedtelefoner.

•Bury din mobiltelefon i tørre, kogte ris i en skål. Ris vil tjene som en slags svamp til at suge ud alle resterende fugt.

Tips & advarsler

  • Ikke tænde din mobiltelefon eller forsøge at bruge det til at se om det virker lige med det samme, som dette kan steges kredsløbene. Tillad din mobiltelefon til at hvile i ris i en hel dag før tænder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com