Hvordan at reparere en motorsav

October 3

Motorsave er nyttige værktøjer, hvis du nødt til at skære ned træer, der kan være skadelige, dit hjem, Gene træer og træer til brænde. De fleste har en to-takts benzin forbrændingsmotor. Hvis opretholdes, arbejder motorsave vidunderligt. Men hver motorsaven skal fastsættes på et tidspunkt. Nedenfor er nogle tips om hvordan man reparere en motorsav selv.

Instruktioner

•Kontrollér din motorsav køre mere effektivt ved at justere tomgangshastighed og blanding. Slå motorsaven og fjerne luftfilter og luft patron finde tomgang blanding skruen. Drej i 1 1/2 skruer mod uret. Drej vigtigste jet justeringsskrue med uret, indtil det rører sæde for emulsion tube. Derefter dreje det mod uret 1 til 1/2 omgange. Udskift luftfilteret.

•Gauge motorhastighed med en omdrejningstæller. En aluminium-cylinder motoren skal køre på 1750 RPM og en motor med en støbejern cylinder hastighed køre på 1200 RPM. Hvis RPMs er et andet tal, skal du reparere din motorsav ved indstilling af tomgangshastighed skruen.

•Undersøg choker pladen ved åbningen af karburatorens hals hvis din motorsav har problemer med at starte. Hvis det ikke lukkes korrekt, eller hvis det bevæger sig frit, kan dette skabe start problemer. Løsne eventuelle grus ved sprøjtning karburator renere på i chokeren skaft og ind i venturi.

•Undersøg gnist stik til at reparere kører problemer. En våd plug kan være forårsaget af vand i brændstoffet, så du bliver nødt til at servicere brændstoftanken. En alt for tør plug kunne betyde en tilstoppet brændstoffilter, som kan ordnes ved servicering af filtret. Bruge en mikrometer caliper sikre tændrøret forskellen er.025 af en tomme.

Tips & advarsler

  • Brug kun reservedele for mærke og type af motorsav du bruger.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com