Hvordan at reparere en netledning Starter på en MTD Log Splitter

September 26

Reparation ledningen starteren på en MTD log splitter er det samme som at arbejde med nogen andre pull-forret, uanset producent. Pull-starteren er en forholdsvis enkel del, bestående af huset, en fjeder og igangsætter ledning. Når du reparerer ledningen starteren, undersøge både foråret og ledningen grundigt. Gå videre og erstatte den gamle ledning med en ny, når du service foråret.

Instruktioner

•Tag dækning fra motoren ved hjælp af en sokkel og skralde. Sted boliger på bordet med billedsiden nedad således at du kan se starter remskive på indersiden. Fjerne den gamle ledning fra remskiven, hvis den stadig findes.

•Undersøg foråret for skade, såsom en brækket ende. Foråret er bag remskiven og ene ende går ind i starteren huset mens de anden ende låse i remskiven. Udskift den om nødvendigt. Vind starter remskive, indtil du begynder at føle det stramme. På dette tidspunkt vil trisse blive sværere at slå. Tilbage fra en fuld sving når du føler det begynde at stramme.

•Sæt boliger og remskive mellem kæberne af en c-clamp og spænd det så at trisse forbliver på plads. Sæt enden af igangsætter ledningen i hul og binde en knude for enden, så at det ikke kommer ud af øjet.

•Sæt anden enden af en pull ledningen i håndtaget og binde en knude for enden til at fastgøre den på håndtaget. Frigive c-clamp og tillade trisse langsomt trække pull ledningen i huset.

•Sæt dækslet tilbage på motoren og spænd den bevarer bolte, ved hjælp af en sokkel og skralde. Træk ledningen flere gange til at sikre, at det vil gå tilbage ind i huset korrekt.

Tips & advarsler

  • Lad ikke trisse spin gratis, når du stramme foråret eller det kunne forårsage skade. Bruge en c-clamp til at holde det som anvist.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com