Hvordan at reparere en oppustelig stol

January 24

Oppustelige stole er populære og billige møbler. Mængden af luft i stolen kan justeres for at give dig mere støtte eller mere komfort afhængigt af dine præferencer og humør. Stolen kan deflateres for nem transport at gøre det bekvemt for udendørs. Luften i din stol vil endda holde dig oven vande for en afslappet tur ned en doven flod. På grund af den skrøbelige karakter af hoppeborge skal du vide, lækager hvordan du kan reparere så du kan holde nyder din stol.

Instruktioner

•Scrub stolen med sæbevand og din krat pensel. Puste stolen helt. Lokalisere lækagen af sprøjtning stolen med sæbevand og ser til streaming bobler.

•Deflate stolen. Tør område med en ren klud. Anvende lim på bagsiden af programrettelsen og give mulighed for fem minutter for lim til at blive klistret. Tryk på lappe over lækagen og hold det fast i stedet for 60 sekunder. Tillad limen hærde i 10 minutter.

•Inflate stolen. Check for yderligere lækager og utætheder omkring patch med din sæbevand. Skyl din stol med rent vand og lad det luft tørre helt, før opbevaring eller bruge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com