Hvordan at reparere en opvaskemaskine låsen

September 28

I modsætning til populær tro, opvaskemaskiner vasker ikke rigtig mad-laden retter men er mere designet til at desinficere bestik, retter og bakeware. Derfor skal mad skrabet og vaskes inden markedsføring retter i vaskemaskinen til at gå gennem den rengøringscyklussen. Ellers, madrester opbygge i opvaskemaskine afløbet, tilstopning det og rendering opvaskemaskinen ubrugelig. Blandt andre problemer, der opstår, er døren låsen problemer.

Instruktioner

•Åbn opvaskemaskinen dør og inspicere låsen mekanisme for forhindringer, slaphed eller ubevægelighed.

•Rengør ud af døren låsen med en stiv børste, og Anvend smøremiddel. Åbne og lukke døren for at se, hvis det nu låse lukket.

•Kontrollér dør smæklås og strejke plade justering. Luk opvaskemaskine dør langsomt og observere dør smæklås møde strejke plade. Afgøre, om låsen er slående pladen korrekt. Hvis ikke, bruge en tang til at forsigtigt bøje låsen for at opfylde strejke plade.

Anslag dysefastgørelsen hammer låsen for bedre at afpasse med strejke plade. Hammer forsigtigt for ikke at bryde låsen eller løsne det fra dets tilknyttede punkt. Åbne og lukke døren for at se, hvis det nu låse.

•Realign strejke plade. Løsne strejke plade med en skruetrækker og lidt flytte dens positionering for bedre at justere med dør smæklås. Stramme strejke plade og åbne og lukke døren for at se resultaterne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com