Hvordan at reparere en opvaskemaskine træsko

February 14

Hvordan at reparere en opvaskemaskine træsko

Hvis det er i god stand, kan en opvaskemaskine virkelig gøre dit liv lettere. Du skylle retter, fylde opvaskemaskinen, tænde den og vende tilbage til dit fornøjelig liv mens det vasker dine retter. Når en opvaskemaskine er tilstoppet, dog, kan det virkelig være en hovedpine. I stedet for at kalde en reparationsservice, prøv unclogging det selv. Du spare nogle penge og lære nogle selvforsyning færdigheder.

Instruktioner

•Kontrollér afløbet. Det mest almindelige sted for bits af mad og andet snavs at komme fast er i afløbet. Afløbet er i bunden af din opvaskemaskine, så du bliver nødt til at tage den nederste skål rack til korrekt komme til det. Brug fingrene eller en tynd genstand som en skruetrækker til at løsne op mad i afløbet. Hvis du ikke kan nå alle fødevarer, stræk ud en wire bøjle og holde det ned i afløbet til at løsne op for eventuelle komprimerede mad.

•Kontrollér drain slangen hvis din opvaskemaskine synes stadig tilstoppet efter at trække fødevarer ud af afløbet. I de fleste opvaskemaskiner skal du trække bundpanelet ud for at komme til drain slangen. Du skal muligvis fjerne skruerne for at få bundpanelet. Kontrollere, om der er nogen kinks i drain slangen. Afmontere slangen og rydde eventuelle rester i det. Hvis slangen ser slidt ud, kan du købe en erstatning slange fra opvaskemaskine producenten til at erstatte den.

•Kontrollér afløbet kurven, et andet sted hvor fødevarer kan sidde fast og tilstoppe din opvaskemaskine. Afløbet kurven er boltet i opvaskemaskinen, så du bliver nødt til at få dig selv delvist inde i opvaskemaskinen til at nå det, men det er ofte, hvor problemet er. Brug din skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder afløbet kurven. Nå i og fjerne alle fødevarer og debris fast i afløbet kurven.

•Reassemble opvaskemaskine ved at sætte afløbet kurven og afløbet slangen tilbage i (Husk at stramt passer alle skruerne tilbage i!). Det er en god ide at køre en kort cyklus med ingen retter for at sikre alt er i god orden og til at skylle ud i nyligt rengjort afløbet.

•Scrape dine retter i papirkurven kan for at undgå tilstopning af din opvaskemaskine i fremtiden. Husk, at din opvaskemaskine ikke er en renovationsafgifter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com