Hvordan at reparere en parasol

November 26

Hvordan at reparere en parasol

Solen paraplyer er generelt lavet af de samme materialer som almindelige paraplyer; den væsentligste forskel er, at parasoller er generelt større og bruges til at beskytte dig mod solen. Solen paraplyer er brugt på stranden og på baggård dæk og terrasser. De kan vare i mange sæsoner hvis korrekt taget sig af; dog kan RIP'er og tårer stadig forekomme.

Instruktioner

•SEW små tårer/River med en nål og tråd. Grænse syninger til tårer ikke mere end fire inches i længden. Knude tråden før skære det at holde stingene på plads. Kigge efter tunge tråd om muligt eller dobbelt sy tåre for ekstra beskyttelse mod yderligere rips.

•Brug stof lim på tårer fem inches og længere. Placer lim på begge sider af den revet stof og bruge dine hænder til at skubbe stoffet sammen, så stoffet lidt overlapper. Sætte paraply på en flad overflade, så limet rive kan tørre ordentligt. Prøv at placere en tung genstand på toppen af tåre at hjælpe det bo sammen, når tørring. Hvis du ikke lim på de tunge objekt, Læg en plastikpose over rive på forhånd.

•Applicer patch kits til tårer mere end seks inches lang. Paraply patch kits kan købes i de fleste detailforretninger. Patches er enten syet på stryges på.

•Fjern alle flosse langs kanten af paraply med saks. "Sy langs den nye" ifølge den lange hegn Universitet hjemmeside til at forhindre fremtidige flosser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com