Hvordan at reparere en Peter ovn

May 13

Hvordan at reparere en Peter ovn

Mikrobølgeovne er for det meste, en af de mere pålidelige køkkenmaskiner. De kan gå år uden at skulle repareres eller udskiftes. Selv de bedste mikrobølgeovne kan løbe ind i problemer, især hvis de holde mister magt. Et tab af magt kan være så simpelt som en blæst sikring eller en defekt komponent, såsom kondensator, diode eller magnetron. Nøglen er at følge trin, der vil hjælpe med at indsnævre årsagen hvorfor mikrobølgeovnen holder strømmen.

Instruktioner

•Tag mikroovn fra stikkontakten før du udfører fejlfinding. Skal du kontrollere, at den elektriske ledning ikke er flosset eller beskadiget på nogen måde.

•Look at se hvis mikrobølgeovn sikringen ikke blæst. Tage ud mikrobølgeovnen kabinet ved at fjerne alle skruer i bunden og på bagsiden af apparatet. Skub kabinet slukket base af mikrobølgeovnen.

•Locate sikringen. De fleste mikrobølgeovn sikringer vil blive fundet i nærheden af den elektriske ledning. Se din instruktionsbog for den nøjagtige placering. Fjern sikringen med en lunte aftrækker eller en skruetrækker.

•Test fuse med et multimeter. Udskift sikringen, hvis måleren ikke kan finde en afgift.

•Undersøg mikrobølgeovns kondensator og diode hvis sikringer fortsætter med at blæse. Kondensator og diode gør det muligt at ændre husstand vekselstrøm til højspænding DC strøm kræves af magnetron at beføjelser apparatet. Find kondensator og diode på bagsiden af mikrobølgeovnen. Bruge instruktionsbogen til den nøjagtige placering. Rør ikke kondensator med dine hænder.

•Tag kundeemnerne tilsluttet kondensator med en skruetrækker. Angiv multimeter til sin højeste modstand skala. Tilslut sonderne på multimeter til én terminal på kondensatoren. Du bør modtage en uendelig læsning eller en værdi. Skifte sonderne til andre terminal. Anden terminalen bør have en uendelig læsning. Hvis ikke, kondensatoren bør udskiftes.

•Tag diode fra kondensatoren. Tillægge anoden terminal på dioden, og den negative sonde til katoden terminal positive meter sonden. Den normale læsning bør være mellem 50.000 og 200.000 ohm afhængigt af mikrobølgeovn modeller. Skifte sonderne til de modsatte terminaler til at få en uendelig læsning. Hvis du ikke får disse aflæsninger, skal diode udskiftes.

Tips & advarsler

  • Hvis kondensator og diode tjek, er problemet sandsynligvis med magnetron. Magnetron bør kun udskiftes af en professionel. I nogle tilfælde er det mere økonomisk muligt at købe ny mikrobølgeovn end for at erstatte magnetron.
  • Altid unplug mikrobølgeovn før åbning af det og teste sikringer eller komponenter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com