Hvordan at reparere en plæneklipper karburator

December 14

Hvordan at reparere en plæneklipper karburator

Plæneklippere er en af de mest brugte haveredskaber til vedligeholdelse af ejendommen. Lejlighedsvis, opstå problemer med motor, gør plæneklipperen køre dårligt selv med korrekt vedligeholdelse. Et fælles problem er ophobning af snavs eller rester i brændstoffet. Dette kan blokere luft linjer eller karburatoren. Blokering vil få motoren til at køre dårligt, stigning gas forbrug og kan beskadige motoren over tid. Rengøring af karburator og relaterede dele tilsluttet det er den bedste metode til at løse dette problem.

Instruktioner

•Løsn skruerne på toppen af beskyttende motor boliger og sætte disse til side i karret. Løfte huset op og slukker motoren. Tag dækslet primer pære. Undersøge primer pæren for revner eller utætheder. Finde de klip, der holder primer pæren på plads. Skubbe klip indad. Bruge en skruetrækker til at arbejde pære løs for at fjerne den. Undersøge huset for revner eller skader; erstatte bolig, hvis det er nødvendigt.

•Søge for pause på karburatoren. Dette er stykket sammen med karburatoren. Skru skruen holder den på plads, med en skruetrækker. Fjerne pause og sæt den i karret med skruerne. Afbryde fjedrene fra plæneklipperen boliger og sætte disse i karret. Kigge efter bedrift bolte omkring karburatoren; der er enten tre eller fire bolte. Bruge stik skruenøgle til at fjerne boltene.

•Fjern den L-formede rør forbinder karburatoren og motoren. Dette giver mulighed for karburatoren og gastank skal fjernes. Bruge stik skruenøgle til at fjerne de to bolte holder gastank og karburator sammen. Bemærk hvor pakning for benzintank og foråret på karburator er placeret. Sætte foråret i karret. Holde pakning på benzintanken.

•Fyld spand 1/4 fuld med benzin. Placere alle dele fra karret i benzin. Swish omkring delene at rense dem. Benzin er slibende og vil afbryde eventuelle rester eller snavs. Du vil begynde at se snavs eller pletter flyder. Fjerne og tørre hver del. Returnere delene til karret.

•Undersøg skærmen fundet på bunden af karburatoren, der glider over gas indtagelse; Udskift slidte eller beskadigede skærme. Fylde spanden halvvejs med benzin. Placer karburatoren ned i spanden, indtil det er neddykket. Swish omkring benzin med stick til at rense karburator dele. Du vil se rester og pletter bryde løs. Fjerne karburator for at undersøge det. Gentag rengøring, hvis det er nødvendigt at fjerne alle oprustning og fjerne det fra benzin igen. Tørre karburatoren ud.

•Analyze drift af chokeren. Det bør flytte uden at behøve at være presset hårdt; Hvis det holder, rense karburatoren igen og rense chokeren. Undersøge chokeren igen. Hvis det stadig holder sig, Udskift karburatoren.

•Pour ud af den gamle gas i en godkendt container til benzin. Sætte ren gas ind i tanken; Brug nok gas til at dække bunden af tanken. Luk benzintanken. Ryst tanken kraftigt; Dette giver gas til at agitere inde i tanken og rense indre af tanken.

•Tag toppen tilbage ud af tanken. Tømme den beskidte benzin i en container. Undersøge kraterets tank for gunk foring i bunden af tanken. Rense gunk ud med en stålbørste.

•Reassemble tør karburatoren dele i omvendt rækkefølge af hvordan det blev taget fra hinanden. Sætte foråret tilbage på plads mellem karburatoren og benzintank. Fastgør de to bolte, der holder karburatoren og benzintank sammen. Anbring L-boot tilbage på røret. Indstille karburatoren i position på motoren. Tillægge karburatoren boot. Indført bolte der holder karburatoren til motoren. Vedhæfte pause. Spænd ned alle bolte og skruer.

•Start plæneklipper motor. Lad det køre i et par minutter. Hvis motoren boder eller sputters, stoppe motoren. Gentag hele processen fra begyndelsen. Hvis motoren virker fint, stoppe motoren og saml boliger.

Tips & advarsler

  • Hvis du køber en ny karburator, vil det komme med nye fjedre, så du kan smide ud de gamle kilder.
  • Dræning af gas i slutningen af hvert år kan hjælpe med at forhindre dette problem.
  • Forsøg ikke at køre plæneklipperen uden karburatoren.
  • Forsøg ikke at rense karburatoren, mens det stadig er knyttet til maskinen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com