Hvordan at reparere en porcelæn apparat

May 29

Hvordan at reparere en porcelæn apparat

Har du for nylig haft en porcelæn appliance chip, knæk eller endda pause? Dette er potentielt dårlige nyheder for udskiftning af disse objekter ikke er billige. I første omgang, kan det synes som porcelæn apparater, såsom håndvaske, toiletter og badekar, kan være vanskelige at reparere på grund af deres hårde overflader og tyngde. Med de rigtige materialer, men du kan reparere en beskadiget porcelæn apparat og ikke behøver at bekymre dig om at købe en ny eller ansætte nogen til at ordne det.

Instruktioner

Hvordan at reparere en porcelæn apparat

•Til apparater, der har tilhugget, opnå en epoxy lim kit. Blend og rør de to rør af epoxy lim og placere dem på den bakke, der kommer med lim kit. Bruge et papir kop, hvis en skuffe ikke er inkluderet. For apparater, der har revnet, opnå en porcelæn emalje kit.

•Anvend en vatpind til at anvende epoxy lim på bagsiden af nogen tilhugget stykker. Lå en tilhugget stykke tilbage på sin oprindelige plads og tryk det forsigtigt i ca et minut.

•Dæk i appliance revner med porcelæn emalje ved hjælp af en lille pensel. Bruge en tunge depressor at udjævne emaljen over overfladen af apparatet og lad det tørre i mindst 24 timer.

•Til brudt porcelæn apparater, opnå en stor bassin og fyld det med tørret ris eller bønner. Læg de to stykker af porcelæn sammen, vedhæfte dem med epoxy lim og sætte dem ind i bassinet. Mens limen tørring, vil ris eller bønner sørge for stykkerne forbliver knyttet.

Tips & advarsler

  • Porcelæn emalje kits kan købes på kunst levering butikker. Når du anvender emalje på porcelæn, men sikker på at lægge flere lag. Hvis kun et lag af emalje er anvendt, vil det resultere i en ujævn overflade.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com