Hvordan at reparere en revnet glasbord

June 10

Hvordan at reparere en revnet glasbord. Glas er smukt, men desværre det er også skrøbelige og ikke reagerer godt på parterne, kæledyr, børn og husholdning "retsakter af Gud." Hvis din favorit kaffe tabel har halvtosset og du ønsker at reparere det selv, er det nemmere end du måske tror, at gøre det som ny igen.

Instruktioner

•Indstil om erstatter glasset ville være lettere end at forsøge at ordne det, eller hvis glasset er for beskadiget til at gøre arbejdet selv. Hvis tabellen er en specialitet stykke, der er tæt på brud, tage det til en professionel. Hvis du beskæftiger sig med en glas-topped tabel eller glas inlay stykke, kan det være mindre dyre og tidskrævende til blot at udskifte ruden revnet.

•Purchase et glas reparation kit. Medmindre du arbejder med en tabel, der er fremstillet af blæst glas eller en specialiseret ikke-plane overflade, er en forrude eller vinduet reparation kit en nem måde at reparere problemet. Købe disse kits på auto dele butikker og store detailhandlere med reparation af biler sektioner og hjem reparation Centre.

•Vurdere skaden. Hvis du har flere revner, være sikker på du har nok harpiks og nok broer for hver knæk før du begynder enhver reparationer.

•Rengør glasset omhyggeligt. Det er nemt at ved et uheld skåret dig selv på glasoverfladen tynde kanter, så tager godt pleje. Tillad glas tørre grundigt før du reparerer den.

•Følg producentens anvisninger præcis, og sørg for vinyl eller harpiks bruges i passende mængder og broerne anvendes til revnet glas korrekt. Broen ligner en sugekop, der er knyttet til en metal bar med en skrue igennem den. Kontroller, at du anvender den rigtige mængde af pres på den knæk i form af fyldstof du bruger.

•Tag overskydende resin eller vinyl på glasset med et barberblad efter anvisningerne i kit, du bruger. Timing adskiller sig blandt kits, så sørg for at læse instruktionerne omhyggeligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com