Hvordan at reparere en revnet plast støvsuger

June 24

Støvsugere er arbejdshest i det moderne hjem. De vil hurtigt afhente støv og snavs fra tæppe, vinyl, fliser og trægulve. Over tid med regelmæssig brug opstår visse problemer fra at skulle ændre filtre til at erstatte bælter. Et andet problem må du gerne ansigt er en revne i plastik krop beklædning. I stedet for Pension dine revnede støvsuger, kan du blot lappe knæk og fortsætte med at bruge det i år for at komme. Dette er ikke ulig auto body reparation, og du behøver kun et par elementer og grundlæggende værktøjer til at gøre en reparation.

Instruktioner

•Tag på gummihandsker. Ren knæk grundigt med acetone og klude. Lad acetone fordampe ud plastic når ren.

•Applicer nogle urethan epoxy harpiks til knæk på plast vakuum kroppen med en plast spartel. Spred det jævnt over knæk, så lad urethan epoxyharpiks tørre i ca. fire timer, eller så længe som anvist af fabrikanten.

•Brug fine sandkorn sandpapir til at udjævne plet på din støvsuger når urethan epoxyharpiks er helt tørret og hærdet. Slib det ikke for meget eller du vil forlade scuff mærker i harpiks.

•Aftør ned din støvsuger med en ren, fugtig klud til at fjerne støv fra slibning det. Du kan nu bruge din støvsuger som normalt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com