Hvordan at reparere en ridset glas kogeplade

August 22

Hvordan at reparere en ridset glas kogeplade

Glas cooktops kan være tilbøjelige til at ridser på grund af slibende materialer, såsom salt eller andre madrester, der bliver fanget under pander eller retter og er trukket på tværs af stovetop. Derudover kan bruger redskaber eller pander med ru undersider efterlade ridser på kogepladen, som kan være grimme og kan resultere i pletter, hvis mad eller væske bliver fanget inde i bunden. Reparere en ridset glas kogeplade er muligt med et par materialer tilgængelig på de fleste isenkræmmere eller hjem reparation butikker.

Instruktioner

•Rengør glas kogeplade grundigt med en blød klud og en blid glasrens. Spray glasrens oven på bunden og lad det sidde i et par sekunder før tørre den væk.

Anslag dysefastgørelsen fjerne enhver rejst kanterne på bunden med din Fingernegl eller en anden hård kant, som en skraber skraber. Vær forsigtig, for ikke for at forårsage en ny bunden på en kogeplade.

•Sæt en fjerdedel mellemstore beløb af keramiske reparation fløde til en blød, ren klud og gnide forsigtigt i ridset overfladen.

• Lad reparation fløde sidde i 10-15 minutter og derefter bruge en ren, fugtig klud til at tørre overfladen ren.

•Gentag som nødvendigt. Spray området med glas renere og aftørre ren at fjerne enhver rest engang færdig.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com