Hvordan at reparere en ris komfur, der ikke virker

December 1

Ligesom navnet antyder, er en riskogeren et køkken apparat that's vigtigste funktion er at koge ris. Nogle modeller endda damp grøntsager, gøre grød eller koge bønner. Madlavning ris på komfuret top kan være lidt vanskeligt. Det kan vise sig klæbrig, grødet, hårdt eller brændt. Ved hjælp af en ris komfur kan næsten garantere et perfekt batch hver gang. Som med andre apparater, kan du have problemer med at bruge det. Der er flere ting du kan fejlfinde og løse dig selv på en ris komfur.

Instruktioner

•Kontrollér ris i slutningen af madlavning cyklus. Hvis det ikke er bløde og kogte ret, Fjern forsigtigt de inderste pot med varme puder. Kigge efter buler og andre misdannelser. Hvis puljen er blevet droppet eller anden måde beskadiget, plejer det sidde på varmelegeme plade korrekt. Kigge til riskorn og andet snavs på varmelegeme plade, der kan forstyrre varmen; tørre det af.

•Look på displayet på ris komfur. Hvis det viser alle nuller, skal lithium batteri udskiftes. Du vil sandsynligvis ikke kunne bruge alle funktionerne, indtil det er erstattet. Udskiftning dybest set åbne batterirummet, at fjerne det gamle batteri og installere en ny.

•Notice, at "Holde varm"-funktionen efter ris sker madlavning ikke virker. Når vandet er fordampet, skal apparatet automatisk sparke i varm tilstand. Hvis det ikke sker, sikre du kogte mere ris end minimumsbeløbet vejledningen angiver. Hvis der er for lille et beløb af ris, sænke temperaturen. En lavere temperatur end 140 grader Fahrenheit vil forårsage ris at forkæle. Temperaturen skal forblive over 140 grader F at forhindre bakterier fra formning.

•Undersøg kraft ledning hvis riskogeren ikke vil fungere på alle, eller hvis ledningen er varmt. Sørg for ledningen er den, der kom med ris komfur. Kontroller, at apparatet er tilsluttet til en arbejder, standard stikkontakt, der ikke er højere end 120 volt eller 10 ampere. Tør støvet af ledningen med en tør klud. Hvis ledningen er beskadiget på nogen måde, erstatte den.

Tips & advarsler

  • Der kan ikke være noget faktisk forkert med riskogeren hvis det ikke virker ordentligt. Sørg for at du følger anvisningerne og skubbe de rigtige knapper når du betjene den.
  • Kontakt producenten af ris komfuret for at få reservedele. Du kan finde kontaktoplysninger i instruktionsbogen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com