Hvordan at reparere en Roper Whirlpool vaskemaskine med et højt brag

July 4

Roper og Whirlpool vaskemaskine kan gøre banging lyde under deres spin cykler. Årsagerne til støjen har at gøre med utilsigtede bevægelser af maskiner. Du skal finde ud af hvad skaber denne bevægelse i jeres apparat hen til stop støj og forhindre skader på dit apparat og gulv.

Ubalanceret belastning

Den mest almindelige årsag til en spille luftguitar støj er dårligt læsset tøjvask. Når belastningen er ubalanceret med de fleste af beklædningsgenstande på den ene side, centrifugalkraften forårsager maskinen til at gynge frem og tilbage, at skabe den banging lyd. Åbne vaskemaskinen for at gøre det stoppe, og derefter sende Tøjvask, så der er en endnu beløb på alle sider af karret.

Foden justering

Under vaskemaskine finder du fire fødder, at maskinen sidder på, så maskinens vigtigste kabinet ikke scuff gulvet. De også holde niveauet maskine. Når disse fødder ikke er justeret ordentligt, klipper maskinen frem og tilbage med den mindste bevægelse. Når de ikke er plan, spin cyklus forårsager maskine til at piske frem og tilbage meget hurtigt, at skabe et brag som hver af de off balance sider rammer gulvet. Du kan let justere disse fødder ved at løfte på bagsiden af maskinen fra gulvet. Gentage dette med forsiden. Hvis din Roper model ikke behøver justere fødder, drej dem en eller anden måde for at justere niveauet.

Balancing mekanismer

Den ydre balje med din vaskemaskine er holdt i meget delikat balance af indre dele i vaskemaskinen. Afhængig af din model, kan din Roper eller Whirlpool vaskemaskine brug fjedre, stempler eller kontravægte for at gøre det forbliver afbalanceret under brug. Hvis nogen af disse balancering mekanismer slid ud, bryde eller mislykkes, karret vil ryste og shimmy, forårsager banging lyde, der skal repareres før vaskemaskinen kan blive korrekt anvendt igen.

Gulvet

Være opmærksom på typen af gulv din vaskemaskine sidder på. Problemet er muligvis ikke vaskemaskinen. Maskinen er temmelig tung, og det er endnu tungere, når fyldt med vand. Medmindre dit gulv er understøttet af en betonplade, kan derefter vibrationerne fra maskinen forårsage gulvet til at ryste. Denne vibration kan gøre vaskemaskinen hoppe op og ned en smule, som tegner sig for den banging støj.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com