Hvordan at reparere en Sag i en lædersofa

March 22

Med sin smidig tekstur og rige farvetoner, en lædersofa griber opmærksomhed og kan tjene som et værelse omdrejningspunkt. Lædermøbler er ofte meget dyre, så når en sofa udvikler en sag på grund af alder eller knækkede fjedre, kan det være en skuffende forekomst. Heldigvis der findes prisbillige metoder du kan bruge til at lave den sagging sofa.

Instruktioner

•Tag alle puder ud af din lædersofa. Find forsiden og bagsiden af rammen sofa der omgiver opholdsområdet. Skrue små øje kroge på tværs af forreste del af rammen sofa med en sats på hver 6 inches. Skrue små øje kroge med det samme interval på bagsiden af rammen sofa. Tråd en tynd nylonreb gennem forreste, venstre øje krog og knude det. Væve reb fra foran øjet kroge til tilbage øje kroge, indtil du når anden siden. Trække rebet stramt, hvilket skaber en ny støtteordning for sofaen.

•Purchase og installere produkter, der er beregnet til fiksering af sagging sofaer. Find produkter på møbler butikker eller online forhandlere. Fastgør paneler sammen, indtil de danner en fast støtte system, der strækker sig over længden af lædersofa.

•Form en krydsfiner eller Fiberplade støtte til at glide under din sofa puder. Fjerne puder og tage en måling fra den ene side af sofaen opholdsområde til den anden. Tegne mønsteret op på et stykke træ og skære det ud. Skub det at støtte din lædersofa.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com