Hvordan at reparere en Samsung Side-by-Side køleskab ikke gør nok is

September 22

Hvordan at reparere en Samsung Side-by-Side køleskab ikke gør nok is

Nogle Samsung køleskabe har is beslutningstagere, der producerer is automatisk ved at tage i vand via en vand line tilsluttet til bagsiden af køleskabet og en nærliggende vandkilden, normalt køkkenvask. Dette vand samler sig i en Isbak, der fryser vandet og derefter dumper is i en bin. Hvis Samsung køleskab ikke er producere så meget is som du lide det til, er der muligvis et problem med den måde, vandet indsamling. Samsung anbefaler køleskab ejere prøve et par procedurer for at bestemme, hvor problemet ligger før du ringer i en reparation professional til fejlfinding.

Instruktioner

•Wait mindst 12 timer for ice maker til at producere is efter ismaskinen er tændt. Selv efter 12 timer, vil kun en lille mængde af isen blive produceret. Det tager typisk mere end 24 timer at få en betydelig mængde af is i en isspand. Det anbefales også, at du ikke spiser de to første partier af ice køleskabet gør.

•Sørg for at sikre møtrik på vandledningen forbindelsen på bagsiden af køleskabet er stram. Kig efter lækager. En vand linje, der ikke er så stram som den burde være årsager mindre vand til at flyde ind i apparatet, hvilket begrænser mængden af is køleskabet er i stand til at producere. Bruge en skruenøgle til at stramme møtrikken hvis det føles løs, eller hvis der er en pyt vand omkring den.

•Tryk på "Ice Type" knappen på frontpanelet af køleskabet til at slå ismaskinen tilbage på hvis det var uforvarende slået fra. Ismaskinen er slået fra ved at holde denne knap nede i tre sekunder og derefter slippe.

•Sæt din hånd inde i ice maker spanden og klart ud enhver is, der kan blokere for området hvor isen ind i spanden.

•Tryk på knappen "Fryser" at indstille fryseren på en køligere indstilling. Jo koldere fryseren er, jo lettere bliver det for apparatet til at producere is. Se indikatoren ved siden af "Fryser"-knappen for at se hvordan koldt fryseren er.

Tips & advarsler

  • Hvis alle disse bestræbelser ikke forbedre din Samsung køleskab is output, overveje at kalde et pro eller kontrol med selskabet vedrørende garanti arbejde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com