Hvordan at reparere en silikone døren pakning i vaskemaskine

September 30

Mange front-loading vaskemaskiner har silikone døren pakninger eller sæler, der forhindrer, at sæbe og vand løbe fra en spændeskive dør, når maskinen er i brug. Over tid med normal brug af din skive, kan pakning forværres og trække væk fra tromlen, forårsager skive at lække. Selvom du kan reparere en pakning, afhængigt af tilstanden, kan det have at blive erstattet.

Silikone døren pakning

Gummi silikone døren pakning er en forholdsvis flad band, der passer omkring tromlens yderkant og skaber en vandtæt barriere mellem tromle og dør, når døren er lukket. Som en pakning svækkes, skaller det fra tromlen. Pakningen kan boble i visse områder eller dets kanter kan forekomme hævet. Når pakningen bærer væk fra tromlen, kan vand og sæbe lække fra døren. Til sidst, kan komponenten falde helt hvis det ikke er repareret.

Reparation eller udskiftning

Så længe silikone døren pakning er intakt, kan du reparere den ved at tilknytte det til din vaskemaskine. Hvis wire og strammer foråret inde i pakningen er udsat eller mangler, skal du erstatte den nuværende pakning med en ny. Hvis pakningen er adskilt i to eller flere stykker, erstatte det, som en afskåret pakning ikke kan repareres.

Reparation

Afbryde den vaskemaskine strømforsyning. Med en stjerneskruetrækker, Skru de skruer på bagsiden af vaskemaskinen, der sikre toppanelet på plads og løft det af. Fjern sæbedispenser og skrue bag det. Unclip Kontrolpanels klip, der lægger det på vaskemaskinen og fjerne Kontrolpanel. Åbn den skive døren og finde tynd metal kablet, der går rundt om den indvendige dørkarmen. Brug nålen næse tænger til at trække det væk fra rammen. Skru de tre dør switch skruer på rammen kabinet. Skru de skruer, der holder den skive skot bundpanelet og fjerne panelet. Fjerne den pakning klemme, som du finder nederst i tromlen. Tillægger klemmen pakning og Anbring pakningen, så det går helt rundt om tromlen, således at hele tromlen læbe er helt dækket. Saml din vaskemaskine.

Erstat

Hvis den eksisterende silikone døren pakning er brudt ud over reparation, få en ny for at erstatte den gamle pakning. Anmeld din vaskemaskine manual for modelnummer og år at sikre, at du bestiller en udskiftning pakning, der passer til din vaskemaskine. Kontakt Skives producent for at bestille en ny pakning eller købe et fra en appliance reservedelsproducenten. I nogle tilfælde indeholder den nye pakning instruktioner om, hvordan den udskiftes. Hvis den del du bestilte ikke ankommer med monteringsvejledning, kontakte den skive fabrikanten for at bede om dem, som skive demontering kan variere en smule af vaskemaskine type.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com