Hvordan at reparere en solstråle Mixmaster 2353

February 26

Sunbeam Mixmaster 2353 kommer med flere hoveder at hjælpe nemt kombinere dej og andre bagning mix uden besværet med at bruge dine bare hænder. Om fastsættelse af mixeren, hvis det ikke lykkes at starte eller begynder at fejl består i at stille en hurtig inspektion for almindelige tegn på problemer. I nogle tilfælde har mindre fejl en afsmittende virkning, der forårsager mixer bliver nonoperational. Fastsættelse af apparatet i hjemmet er en praktisk måde at spare penge.

Instruktioner

•Følg den mixer magt ledning til stikkontakten og bekræfte stikket er sat rigtigt fast. Hvis du bruger en forlængerledning eller multi stik adapter, frakoble den og tilslutte mixeren direkte til stikkontakten. Adapter eller udvidelse kan være overbelastet og ude af stand til at bære den nødvendige spænding.

•Skub vedhæftede filer fast til mixer; løs dejen eller piskeris hoveder kan rasle rundt eller har ingen kørsel fra motoren. Du skal høre et klik, når den vedhæftede fil korrekt låser på plads. Piskeris vedhæftet fil skal være vredet lidt før det låser i position. Dejen kryber undertiden op de vedhæftede filer, hvis de ikke er korrekt installeret.

•Tryk på knappen tip placeret til venstre for hurtigopkaldet, og hæve hovedet af mixeren. Flytte hovedet tilbage nedad, så de vedhæftede filer indtaste skålen, indtil låsen klikker på plads. Mixeren starter muligvis ikke, medmindre lederen er fast låst ned.

Kil mængden af dejen i skålen; vægten kan være for meget for 350 watt motor til at håndtere. Hvis motor kampe med selv lys indlæser, kan det være tid til at udskifte den. Sunbeam mixere kan repareres eller udskiftes på et af selskabets servicecentre. Du kan være berettiget til gratis service, hvis du har en gyldig garanti.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com