Hvordan at reparere en Sprinkler System punktering

March 2

Ingen med et sprinklersystem ønsker at se vand der kommer ud af jorden i det forkerte sted. Det ser ud til at noget fast i jorden har en usædvanlig attraktion til vand rør kører under overfladen. Hvis du er mindst smule handy, du ikke behøver at ringe til kunstvanding firmaet-- og vente for dem at komme rundt til dig - at reparere et sprinkleranlæg punktering.

Instruktioner

•Shut vandet off til den linje, der er utæt og grave, hvor vandet var på vej op af jorden. Arbejde omhyggeligt. Undlad at oprette mere arbejde for dig selv ved at bryde pipe yderligere.

•Expose 6-8 inches af rør til hver side af punktering og give dig omkring 8 til 10 inches af plads til begge sider af røret, og omkring 6 inches under røret.

•Klippe afsnittet brudt rør ud med en nedstryger. Kontroller, at du skære alle skader. Splits kan undertiden løber parallelt med røret for temmelig lang afstand. Lad dig selv mindst 3 inches af rør udsættes fra siderne af hul på begge sider. Gøre din hul større hvis det er nødvendigt, men holde det så lille som muligt, så græsplænen kan inddrive hurtigere.

•Indstil typen og størrelse af rør. Vandingssystemer er normalt installeret med enten fleksible vandrør eller stift PVC rør. Det er ret simpelt: fleksibel vandrør er sort og PVC er hvide. Størrelse er tricky, selv. En tomme rør måle ikke præcis 1 tomme indenfor eller udenfor. Årsagerne er kompliceret og ikke værd at bruge tid at finde ud af. Den enkleste måde at sørge for du får, hvad du behøver er at tage cut-out stykke brudt rør med til butikken.

Forpakket fire 90-graders albuer, der matcher din pibe. Få pigtråd beslag til fleksibel vandrør eller lim fittings for PVC. Du skal også bruge et stykke matchende rør omkring en mund længere end længden af den brik, du skære ud. Nogle butikker tilbyder korte strækninger af rør - 2 til 5 fødder--for reparationer. Andre tilbyder fuld afsnit kun, så det betaler sig at shoppe rundt. Du skal bruge otte spændebånd for fleksible rør reparation eller en flaske hver af primer og lim til en PVC job.

•Tør passer en albue på to cut enderne af din pibe. Hvis din pibe er tilstrækkelig dyb, orientere de åbne ender af albuerne lige op. Hvis røret er allerede faretruende tæt på overfladen, orientere dem til side.

•Klippe to små sektioner af rør blot en brøkdel længere end nødvendigt for to fittings. For eksempel, er bruger 1-tommer PVC, hver montering 1-tommer dyb, så du skal skære i afsnit 2 1/2 inches lang.

•Sæt små artikler om i de installerede albuer. Ikke klemme eller lim endnu. Tørre pasform de resterende to albuerne på stubbe og måle længden af røret du nødt til at bygge bro over kløften mellem de to, under hensyntagen til konto længden brug for fittings. Skåret stykke rør og tør passe alt sammen.

•Installer slange klemmer på hver montering på en fleksible rørsystem og din reparation er færdig. Det er lidt tricky på et PVC-system. Indledningsvis priming og limning albuerne ind på de to snit ender i jorden, og sørg for de åbne ender af albuerne punkt præcis samme retning--lige op, lige venstre eller lige højre. Prime og lim stubs på plads. Prime og lim de resterende to albuer på bro stykke. Endelig prime og lim bro stykke og sine albuer ind på stubbe. De to sidste lim-ups bør ske så hurtigt som muligt--limen har en meget kort åben tid.

Tips & advarsler

  • Der er andre måder at reparere en punktering, men denne metode kræver den mindste udgravning, har den mindste chance for fiasko og bruger standard fittings findes i enhver hardware butik eller hjem center.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com