Hvordan at reparere en sten pejs

September 19

Sten pejse gøre en vidunderlig kabine-lignende føler til ethvert hjem, men når der er behov for reparation, du har brug for nogle specialiserede værktøjer og en lille viden at få jobbet gjort rigtigt. Her er hvordan du kan reparere en sten pejs, således at du og din familie kan nyde den varme og hjemlig følelse af, at disse typer af pejse.

Instruktioner

•IDENTIFY nogen løs mørtel omkring ydersiden af stenene. På grund af varmen cyklusser af sten og mørtel oplevelser, du kan finde løs mørtel mellem stenene og nogle kan endda falde ud.

•Hav en professionel undersøge tilstanden af skorstenen. Overveje at placere en skorsten liner i mens du gør reparationer. Ofte, ske hus brande når en skorsten falder i forfald og en liner vil forsikre år af problemer med gratis og sikker service af din stenpejs.

•Tag løse sten og mørtel og rengøre alle overflader af enhver affaldsmateriale. Bruge en stiv stålbørste til skal du sørge for alle løs mørtel renset ud.

•Forbind-mørtel sten med mørtel af samme eller som tæt på samme udvidelse rating som stenene du reparere. Dette kaldes den termiske ekspansion koefficient.

•Seal med en passende sten og mørtel fugemasse egnet til brug på din type af sten og mørtel for varmen, at sådanne sten pejs vil opleve.

Tips & advarsler

  • Hvis din sten pejs er længere væk end bare et par løse sten og nogle flisning mørtel, udskifte hele systemet. Fjern alle sten og mørtel og sætte i en fremstillede brændkammer med en ny skorsten liner. Bruge sten til at dekorere ydersiden af brændkammeret. Dette giver dig stor udseendet af en sten pejs med den ekstra sikkerhed af indesluttet ilden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com