Hvordan at reparere en støjende blæseren

July 27

En støjende ovnen varmer fan kunne være betegnende for et alvorligt problem, som umiddelbart forestående fiasko af en blæsermotor. Mest støjende varmelegeme fans kan blive beroliget med en simpel reparation. Typen af støj din støjende blæseren gør kan være en ledetråd til hvad der er galt og sådan fix det. Varmelegeme fans kan knirke, klik, buzz eller gøre en klynker lyde når du starter. Hvis lyden fortsætter efter mindre reparationer er forsøgt, kalde en professionel for at fastsætte din furnace fan.

Instruktioner

•Få en hvinende lyd ved at justere bæltet. En radiator fan bælte vil sladre, når det er misvisende eller slidt. Slå elektricitet til ovnen. Fjern adgangspanel med en skruetrækker. Erstatte den slidte bælte, eller justere bæltet korrekt.

•Stram transformer hvis furnace fan gør en summende eller en brummer lyde efter blæseren slukkes. Slukke for elektricitet; fjerne adgangspanel, og fastspænd de skruer, der holder transformeren på plads. Hvis der er et mellemrum mellem transformeren og væggen, vil transformeren vibrere og larmer.

•Stram skruer på alle adgang paneler med en skruetrækker. Mest raslelyde er et resultat af løs adgang paneler. Stramme skruerne kan ofte mindske eller fjerne denne støj.

•Opkald en ovn servicetekniker hvis din ovn gør en tikkende lyd efter blæseren slukkes eller hvis ovnen whines under drift. I en gas ovn, kan en tikkende støj indikere at der er en gas lækage og en klynke angiver, at der er en udsivning. Kun en professionel ovn tekniker bør forsøge at reparere en furnace gas lækage.

Tips & advarsler

  • Ændre ovnen regelmæssigt for at undgå snavs og snavs oprustning på turbineblade og Blæsermotor at reducere blæserstøj.
  • Forsøg aldrig at reparere en gas lækage ved svejsning eller lodning en gas linje. Gas er meget brandfarlig og kan eksplodere. Kan resultere i alvorlig skade eller død.
  • Kalde en kvalificeret professionel for at reparere støjende ovn fans, hvis det ikke kan repareres let. Forsøg ikke reparationer, hvis du er usikker på hvordan man kan lave en ovn.
  • Nogle stater og lokale regeringer kræver, at kun en certificeret tekniker udfører arbejde på ovne. Check din lokale og statslige love før forsøger ovn reparationer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com