Hvordan at reparere en støjende Rocker hvilestol

December 27

Hvordan at reparere en støjende Rocker hvilestol

Rocker Hvilestole er svarende til traditionelle skråstole, bortset fra at de fungere som en gyngestol, når foden resten ikke er rejst. Over tid, kan rocker begynde at lave lyde i brug, den mest almindelige som er en knirke eller kradse lyd. Disse lyde er forårsaget af fjedrene på kraterets af stolen, at flytte og gnide mod andre stol dele. Det er normalt ikke svært at reparere en rocker hvilestol for at fjerne støj.

Instruktioner

•Grasp på bagsiden af rocker hvilestol stol i begge hænder og vippe det indtil bagsiden af stolen liggende på gulvet. Bunden af stolen skal udsættes.

•Brug et fladt hoved skruetrækker til at fjerne den tynde stof der dækker bunden af stolen. Dette stof er knyttet til stol rammen med hæfteklammer eller søm. Indsæt kniven af skruetrækker under korte eller tack og lirke det op.

•Anvend en lommelygte til at undersøge bunden af rocker hvilestol kilde til støj. Ser for områder hvor fjedrene synligt rører en anden del af stolen. Andre angivelser af friktion er ridser på den træ eller metal ramme.

•Brug tang til at forsigtigt bøje nogen kilder, der gnide mod en anden komponent af stolen. Kun bøje foråret et par grader, indtil det ikke længere er i kontakt med en anden del af stolen. Bøjning fjedre for meget kan resultere i skader på det vuggende system.

•Applicer smøremiddel til en klud og derefter gnide klud over hver chair forårsmøde. Smøremidlet stopper de knirkende og metalliske lyde forårsaget af vuggende. Sørg for at tørre selv stol fjedre, der ikke gør støj til at forhindre dem i at gøre det i fremtiden.

•Udskift stof dækker på bunden af stolen. Placere stoffet i den oprindelige position og bruge en korte pistol til at fastgøre den til rammen af stolen. Hvis det ønskes, kan en hammer og små negle anvendes i stedet for hæfteklammer.

•Return stol til den korrekte oprejst position.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com